Συλλυπητήρια μηνύματα από τον πολιτικό κόσμο  και τους φορείς για το θάνατο του Κωνσταντίνου Σημαιοφορίδη

Ολυμπία Τελιγιορίδου Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς

 «Στο άκουσμα του θανάτου του συμπολίτη μας, πρώην Βουλευτή και Υπουργού, Κωνσταντίνου Σημαιοφορίδη εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του».

Θεόδωρος Καρυπίδης Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

  «Εκφράζω τη λύπη μου για το θάνατο του πρώην βουλευτή Καστοριάς και υπουργού Κωνσταντίνου Σημαιοφορίδη, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε την Καστοριά, τιμώντας την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του.

Στην οικογένεια  και στους δικούς τους ανθρώπους, εκφράζω τα πιο ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά μου».

Σωτήρης Αδαμόπουλος Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς

«Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος  και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Καστοριάς εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για το θάνατο του Κωνσταντίνου Σημαιοφορίδη, ενός ανθρώπου που σημάδεψε  την πορεία του τόπου μας.

Ο κ. Σημαιοφορίδης γεννήθηκε το 1931 στην Πεντάβρυσο Καστοριάς, σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Α.Π.Θ. και επί σειρά ετών προσέφερε στην εκπαίδευση. Διετέλεσε Δήμαρχος, Βουλευτής  Καστοριάς αλλά και Υπουργός.
Η απώλεια του αφήνει ένα τεράστιο κενό στον τόπο μας, καθώς η παρουσία του και η ενασχόληση του με τα κοινά,  την τοπική αυτοδιοίκηση και την πολιτική σκηνή, αποτέλεσαν σημαντική προσφορά για την περιοχή μας.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας εκφράζουν τη βαθιά λύπη τους και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Σημαιοφορίδη.

Η συνεισφορά του όλα αυτά τα χρόνια στην τοπική κοινωνία υπήρξε πολύτιμη και δημιουργική».
Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς “Ο Προφήτης Ηλίας”

«Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς “Ο Προφήτης Ηλίας” εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Σημαιοφορίδη, ενός πολιτικού άνδρα που σημάδεψε με το έργο του την πορεία του νομού Καστοριάς.
Ευχόμαστε στους οικείους του κουράγιο και δύναμη για να αντιμετωπίσουν τη μεγάλη απώλειά τους».

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.