Σύσσωμη η οικογένεια της ελληνικής κωπηλασίας σας εύχεται ολόψυχα χρόνια πολλά καλή χρονιά και το 2016 να χαρίσει πολλές μεγάλες στιγμές στον ελληνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα στο άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε.

Η νέα και Ολυμπιακή χρονιά ξεκίνησε με προπονητικό κοινόβιο για την Ελληνική κωπηλασία. Οι 18 επίλεκτοι αθλητές κι αθλήτριες των κατηγοριών ανδρών-γυναικών και ελαφρών βαρών συγκεντρώθηκαν την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά όπου και θα παραμείνουν ως τις 24 του ίδιου μήνα για κοινή προετοιμασία υπό την επίβλεψη των ομοσπονδιακών προπονητών.

Στο κοινόβιο έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι:
Σπύρος Γιάνναρος ,Έλενα Ασουμανάκη , Σοφία Ασουμανάκη (ΕΝΟΑ), Γιάννης Πέτρου (ΙΟΘ), Λευτέρης Κόνσολας, Γιώργος Κόνσολας (ΝΑΟΣ), Γεωργία Δημάκου (ΝΑΣ), Πασχάλης Κωνσταντάς, Μαρία Πέργουλη, Αννέτα Κυρίδου (ΝΟΘ), Γιάννης Τσίλης, Γιώργος Τζιάλλας, Στέφανος Ντούσκος (ΝΟΙ), Γιάννης Χρήστου (ΝΟΚ), Θωμάς Καραμήτρος, Κατερίνα Νικολαϊδου (ΝΟΚατ), Παναγιώτης Μαγδανής (ΝΟΛ), Διονύσης Αγγελόπουλος (ΟΣΦΠ).

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.