Η Google γιορτάζει τα 19α γενέθλια της και κρύβει μια ευχάριστη έκπληξη για όλους τους χρήστες μέσα από το σημερινό Google Doodle της.

Με μια επίσκεψη στο google.com από υπολογιστή, smartphone ή tablet, πατήστε επάνω στην εικόνα και θα σας εμφανιστεί ένας τροχός που περιλαμβάνει διάφορα διαδραστικά παιχνίδια της εταιρείας από όλα αυτά τα χρόνια.

Ανάμεσα τους θα βρείτε μεταξύ άλλων το μάθημα για το μουσικό όργανο θέρεμιν, το μουσικό puzzle για τα 245 χρόνια από τη γέννηση του Beethoven, το quiz για την Earth Day, το Pony Express κ.ά. Ακόμη, η Google έχει ενσωματώσει και ένα ολοκαίνουργιο φιδάκι, το οποίο περιλαμβάνεται στον τροχό αλλά μπορείτε να το παίξετε οποτεδήποτε γράφοντας στην αναζήτηση “snake game”.

Και ένα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο: Μετά από ανάλυση της RescueTime αποδείχτηκε ότι το παιχνίδι Pac Man της Google κόστισε στην οικονομία των ΗΠΑ $120 εκατ. δολάρια και 4.8 εκατ. ώρες χαμένης παραγωγικότητας….

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.