Μ. Αντωνίου: «Απαραίτητες και ελπιδοφόρες οι εκδηλώσεις όπου βραβεύεται η Αριστεία»

 

Στην εκδήλωση βράβευσης των μαθητών της Π.Ε. Καστοριάς που διακρίθηκαν σε μαθηματικούς διαγωνισμούς, για το σχολικό έτος 2016-2017, παρευρέθηκε η Μαρία Αντωνίου, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Άργους Ορεστικού.

 

Απονέμοντας βραβεία η Μαρία Αντωνίου, σημείωσε πως τέτοιες εκδηλώσεις είναι απαραίτητες και ελπιδοφόρες για την εκπαίδευση και τη χώρα μας γιατί επιβραβεύεται η προσπάθεια, η επίδοση, η Αριστεία.

Συγχαίροντας μαθητές, εκπαιδευτικούς, διοργανωτές και την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, η Μαρία Αντωνίου, τόνισε ότι σε μία περίοδο παρατεταμένης κρίσης, όπως η σημερινή, όπου όλοι πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο για να βγούμε από αυτή το γρηγορότερο δυνατόν, η παιδεία αποτελεί βασικό μοχλό επίτευξης αυτού του στόχου. Ευτυχώς, οι δυνάμεις υπάρχουν και αυτές οι δυνάμεις ξέρουν να πορεύονται με βάση την παράδοση αυτού του τόπου και την προοπτική του. Η Ελλάδα το έχει ανάγκη. Το μπορεί. Το Αξίζει.

 

 

 

 

 

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.