Πώς να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικά μια παλιά οδοντόβουρτσα

Πρόκειται για ένα καθημερινό αντικείμενο χρήσης και υγιεινής, την οδοντόβουρτσα, η οποία όπως είναι γνωστό πρέπει να αλλάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ωστόσο δεν χρειάζεται να πετάτε την παλιά στα σκουπίδια.

Υπάρχουν τρόποι για να τη χρησιμοποιήσετε εναλλακτικά καθώς είναι ένα χρήσιμο αντικείμενο σε θέματα ομορφιάς και στην γενική καθαριότητα.

Πού μπορεί να σας φανεί χρήσιμη

Αρχικά, η παλιά οδοντόβουρτσα είναι ο καλύτερος σύμμαχος σε μια μίνι μπουγάδα καθώς μπορεί να αφαιρέσει μικρούς λεκέδες από τα ρούχα με λίγο σαπούνι χωρίς να αναγκαστούμε να τρίβουμε ολόκληρο το ύφασμα. Το ίδιο συμβαίνει και αν βάλετε πάνω στο σημείο ενός ανοιχτόχρωμου ρούχου λίγο ταλκ αν εκεί υπάρχουν λιπαρά υπολείμματα από κρέμες σώματος. Τρίψτε με την οδοντόβουρτσα και θα εξαφανιστεί.

Ταυτόχρονα η παλιά οδοντόβουρτσα είναι πολύ χρήσιμη για την καθαριότητα των νυχιών τα οποία μπορούμε να τρίβουμε κάνοντας αφρό με κοινό κρεμοσάπουνο ενώ είναι κατάλληλη για να σβήσουμε μολυβιές από τους τοίχους. Με λίγο after shave και την παλιά οδοντόβουρτσα θα καθαρίσουν τέλεια και γρήγορα.

newsbeast.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.