Με τέσσερα θέματα συνεδριάσει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καστοριάς

 

Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 11:00, στο Δημοτικό Κατάστημα Καστοριάς (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου)  θα πραγματοποιηθεί σε τακτική συνεδρίαση η 11η Επιτροπή Ποιότητα Ζωής, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα ακόλουθα θέματα:

Α/Α ΤΙΤΛΟΣ
1 Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για έκδοση κανονιστικής απόφασης σχετικά με την εγκατάσταση κατακόρυφων μέσων σήμανσης για ρύθμιση κυκλοφορίας σε δημοτική οδό της Δ.Κ. Καστοριάς.
2 Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για έκδοση κανονιστικής απόφασης σχετικά με την παραχώρηση ή μη δικαιώματος χρήσης κοινόχρηστου χώρου για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων εντός της πλατείας Βαν Φλητ (Ειρήνης) (στην προβολή του καταστήματος «ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΦΕ»).
3 Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για έκδοση κανονιστικής απόφασης σχετικά με την παραχώρηση ή μη δικαιώματος χρήσης κοινόχρηστου χώρου για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων εντός της πλατείας Μακεδονομάχων (στην προβολή του καταστήματος «ΣΟΥΛΑΤΣΟ»).
4 Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για έκδοση κανονιστικής απόφασης σχετικά με την παραχώρηση ή μη θέσης στάθμευσης Α.Μ.Ε.Α. επί της δημοτικής οδού Μ. Αλεξάνδρου 139, έμπροσθεν του καταστήματος «ΕΝ ΚΑΙΡΩ», στη Δ. Κ. Καστοριάς.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.