Επίσημα υποψήφιος για το Δήμο Καστοριάς ο Αχιλλέας Ευαγγέλου

Της Χρύσας Κοσμίδου

Και επίσημα ανακοίνωσε τη διεκδίκηση του Δήμου Καστοριάς στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο Πρόεδρος της ΕΔΗΚΑ  Αχιλλέας Ευαγγέλου, ο οποίος όπως δήλωσε στους “Ορίζοντες” η απόφαση αυτή πάρθηκε έπειτα από πολύ σκέψη και έντονους προβληματισμούς  «Πραγματοποίησα ορισμένες συναντήσεις και συζητήσεις, με π. Δημάρχους, με παλιούς συνεργάτες και φίλους, όπου τους εξήγησα  ότι κάτι πρέπει να γίνει για την Καστοριά.  Πιστεύω ότι ο Δήμος Καστοριάς αξίζει κάτι καλύτερο και έτσι πήρα την απόφαση να τον διεκδικήσω».

Ο κ. Ευαγγέλου, σχολίασε πως στο άμεσο μέλλον θα ακουστούν και οι ολοκληρωμένες προτάσεις του συνδιασμού. Επίσης δήλωσε πως ήδη υπάρχει το πλάνο, ο προγραμματισμός και ο σχεδιασμός «Είναι κάπως νωρίς για να παρουσιάσουμε αναλυτικά το πρόγραμμα. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως θα προσφέρουμε κάτι καλύτερο για την Καστοριά. Θεωρώ πως το αξίζει, όπως άλλωστε και κάθε γωνιά του Δήμου».

Φυσικά, ο κ. Ευαγγέλου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα λάθη τα οποία πιστεύει ότι σκεπάζουν αυτή τη στιγμή την τοπική αυτοδιοίκηση, με πρώτο και σημαντικότερο την αποχή των εκλεγμένων από τις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων «Φυσικά και έχουν γίνει λάθη. Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει απαρτία στα Δ.Σ. Αυτομάτως αυτή η κατάσταση μαρτυρά ότι κάτι ή κάποιοι φταίνε. Θεωρώ, πως δεν είναι μεμονωμένο το φταίξιμο -δηλαδή ενός ατόμου-,  αλλά συλλογικό. Κατά την προσωπική μου άποψη δεν αρμόζει αυτή η κατάσταση στην Καστοριά. Αποτελεί μια άσχημη εικόνα αρχικά, η οποία κουβαλάει και πολλές συνέπειες».

Πάνω από 200 άτομο στον κορμού του ψηφοδελτίου

Όπως φαίνεται ο διεκδικητής του Δημαρχιακού θώκου Καστοριάς, έχει μπει ενεργά στο παιχνίδι των εκλογών, καθώς όπως ενημέρωσε ο κορμός του ψηφοδελτίου έχει σχεδόν τελειώσει «Είμαστε ένας συνδυασμός 208 ατόμων».

Ο κ. Ευαγγέλου επέλεξε ο ίδιος τα άτομα που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό του. Χωρίς να προβεί σε ανακοινώσεις ονομάτων, σχολίασε ότι συμμετέχουν σε αυτό μεγάλα ηλικιακά άτομα με εμπειρία, αλλά και νεότερα με όρεξη και μεράκι  που θέλουν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. «Το κάθε άτομο που ενσωματώθηκε στο κορμό, πρώτα έχει μιλήσει μαζί μου. Στόχος μου ήταν να υπάρχουν άτομο που ζουν,  δραστηριοποιούνται  και αγαπούν τα χωριά γύρω από την Καστοριά, έτσι ώστε να μπορούν να βοηθήσουν και να προσφέρουν σε αυτά. Φυσικά και για την έδρα του Δήμου, θέλουμε αξιόλογα άτομα. Δεν σας κρύβω ότι  το ψηφοδέλτιο έχει και συνέχεια και στο επόμενο διάστημα θα τα πούμε και καλύτερα και πιο αναλυτικά».

Τέλος ο κ. Ευαγγέλου έδωσε ακόμα ένα στοιχείο για τα άτομα που θα είναι στο ψηφοδέλτιό του και αυτό είναι πως ορισμένα από αυτά, ήδη δραστηριοποιούνται στα κοινά του τόπου «Σε καμία περίπτωση φυσικά δεν μας ενδιαφέρει πού ανήκουν κομματικά και πού δημοτικά και εάν είναι εν ενεργεία.  Για εμάς τα στελέχη πρέπει να μπορούν να βοηθήσουν το Δήμο και να προσφέρουν στην Καστοριά».

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Επιμελητήριο Καστοριάς: «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση ανέργων ηλικίας 30 ετών και άνω με έμφαση στις γυναίκες»

    Επιμελητήριο Καστοριάς: «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση ανέργων ηλικίας…

Π.Ε. Καστοριάς: Ωράριο λειτουργίας πρατηρίων υγρών και αερίων καυσίμων “Χειμερινής Περιόδου”

Π.Ε. Καστοριάς: Ωράριο λειτουργίας πρατηρίων υγρών και αερίων καυσίμων “Χειμερινής Περιόδου”

Ο ΟΡΜΟΣ “ταξίδεψε” την Καστοριανή λαογραφία στο Ιρακινό Κουρδιστάν

Στο 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Διαφορετικών Πολιτισμών στην πόλη Ranya

Η «Βασίλισσα της Ομορφιάς» ήταν τέρας

  Η διάσημη Μεξικάνα που βυθίστηκε στις καταχρήσεις, σκότωσε τα δύο παιδιά…

Δυτική Μακεδονία: Νέο έργο H2020 του CluBE για το δασικό τομέα και τις ψηφιακές λύσεις

Δυτική Μακεδονία: Νέο έργο H2020 του CluBE για το δασικό τομέα και…

Η πορεία υλοποίησης των έργων για το φυσικό αέριο στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, συζητήθηκε στη συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη με κλιμάκιο του ΔΕΣΦΑ Α.Ε.

Η πορεία υλοποίησης των έργων για το φυσικό αέριο στην Περιφέρεια Δυτικής…

Νέες αρχαιολογικές θέσεις και σημαντικά ευρήματα από τις ανασκαφές για τον ΤΑΡ στην Κεντρική Μακεδονία

Νέες αρχαιολογικές θέσεις και σημαντικά ευρήματα  από τις ανασκαφές για τον ΤΑΡ…

Εγκρίθηκαν οι προδιαγραφές για τις άγονες γραμμές Αθήνα – Κοζάνη – Καστοριά

Εγκρίθηκαν οι προδιαγραφές για τις άγονες γραμμές Αθήνα – Κοζάνη – Καστοριά

Β’ Εθνική Πινγκ-Πονγκ: Δυο νίκες και δυο ήττες για τους άνδρες του Κένταυρου Καστοριάς

Το Σαββατοκύριακο 2-3/12/2023 πραγματοποιήθηκαν στην Βέροια οι επόμενες τέσσερις αγωνιστικές (4η-5η-6η-7η) του…