Με το Προεδρείο του Συλλόγου Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς συναντήθηκε στο Πολιτικό της Γραφείο, την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου η Μαρία Αντωνίου. Στην συνάντηση, που είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα έπειτα από την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, συζητήθηκαν εκτενώς όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον Σύλλογο.

 

Η Μαρία Αντωνίου άκουσε με προσοχή τον Πρόεδρο κ. Τάκη Κλαζίδη καθώς και τα υπόλοιπα μέλη που τον συνόδευαν, διαβεβαιώνοντάς τους ότι, όπως έπραξε και όλα τα προηγούμενα χρόνια, θα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό τους, αφού το εθελοντικό έργο που επιτελούν είναι σημαντικότατο για την προστασία του φυσικού πλούτου της περιοχής μας.

 

Από την πλευρά τους, τόσο ο Πρόεδρος όσο και τα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαρίστησαν την Μαρία Αντωνίου για την αμέριστη συμπαράσταση και της προσέφεραν το ετήσιο ημερολόγιο με τις καλαίσθητες φωτογραφίες που εκδίδει κάθε χρόνο ο Σύλλογος Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.