Τα γραφεία του Συλλόγου αποδείχτηκαν πολύ μικρά για να χωρέσουν τα δεκάδες μέλη, αλλά και φίλους του Συλλόγου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΔΣ.  

Ο Γενικός Γραμματέας κ. Σαββανής απευθύνοντας χαιρετισμό στα μέλη, προλόγισε τους επίσημους προσκεκλημένους, δίνοντας το λόγο στον Πρόεδρο κ. Ζούπα Κωνσταντίνο, ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε τους πολυπληθείς φίλους του Συλλόγου. Αναφέρθηκε συντόμως στις δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν με τη στήριξη των μελών του τη χρονιά που έφυγε και αφορούσαν δράσεις εκπαιδευτικές και δράσεις ζωής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η βουλευτής του νομού κ Τελιγιορίδου Ολυμπία ,η βουλευτής κ Αντωνίου Μαρία και από πλευράς τοπικής αυτοδιοίκησης , ο κ. Ζυμπίδης Θεοφύλακτος περιφερειακός σύμβουλος, ο κ Κωτούλας Δημήτριος αντιδήμαρχος Καστοριάς, ο κ Μπινιάκος Μιχαήλ αντιδήμαρχος Καστοριάς και ο κ Μυλωνάς Θεόδωρος Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου ΔΗΝΑΚ, ο οποίος στον χαιρετισμό που απεύθυνε, εξήρε το έργο που προάγει ο Σύλλογος.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.