Επιμελητήριο Καστοριάς: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για τη Διεθνή Έκθεση Γούνας Hong Kong 2018

 

Το Επιμελητήριο Καστοριάς ενημερώνει τις επιχειρήσεις του Νομού Καστοριάς που επιθυμούν να συμμετέχουν για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Γούνας Hong Kong 2018 ότι η υποβολή των αιτήσεων έχει ήδη αρχίσει από την  Ομοσπονδία Γούνας του Hong Kong. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 21  έως 24 Φεβρουαρίου 2018 και το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 10.500 US$ ανά περίπτερο ( 24 τ.μ.).

 

Kαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής για τη Διεθνή έκθεση Γούνας Hong Kong 2018 στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς μέχρι 25 Οκτωβρίου 2017.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούνται οι επιχειρήσεις να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Καστοριάς, Yπεύθυνη: κα. Τογκαρίδου Κωνσταντίνα τηλ:2467028981, 27537  email:  togaridou.konstantina@kastcham.gr

 

Για την αίτηση συμμετοχής καθώς και τους όρους συμμετοχής στην έκθεση μπορείτε να επισκεφθείτε το διαδικτυακό τόπο του Επιμελητηρίου Καστοριάς www.kastoriachamber.gr.

 

Εκ του Επιμελητηρίου

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.