Πινγκ-Πονγκ: Πολύ καλές εμφανίσεις των αθλητών του Κένταυρου Καστοριάς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Κοζάνης

Το Σαββατοκύριακο 21-22/10/2017 πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη το 1ο φετινό πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης νεαρών ηλικιών της Βόρειας Ελλάδας το οποίο ήταν το 2ο στο πρόγραμμα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α..

Οι αγώνες διεξήχθηκαν στο σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης Κοζάνης και οι συμμετοχές των αθλητών/τριών έφτασαν περίπου 160 όπου προέρχονταν από 43 συλλόγους και από 17 διαφορετικές πόλεις. Αγωνίστηκαν παιδία από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Δράμα, την Φλώρινα, την Πάτρα, την Καβάλα, την Αλεξανδρούπολη, την Καρδίτσα, την Βέροια, τις Σέρρες, την Λάρισα, την Κόρινθο, τα Χανιά, την Έδεσσα, τα Ιωάννινα, την Καστοριά και την Κοζάνη. Όπως σε κάθε οπεν έτσι και σε αυτό πήραν μέρος κορυφαία ονομάτων των κατηγοριών ανεβάζοντας το αγωνιστικό επίπεδο και τον συναγωνισμό.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συμμετείχε με τέσσερις αθλητές και μια αθλήτρια: τον Μοσχάκη Δημήτριο και τον Τοκατλίδη Φώτη στους παμπαίδες, τον Μοσχάκη Νικόλαο και τον Ζηκίδη Κων/νο στους παίδες και την Γκοσιοπούλου Θεοδώτα στις κορασίδες, οι δυο τελευταίοι συμμετείχαν για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες. Όλοι οι καστοριανοί αθλητές πραγματοποίησαν αρκετά καλές εμφανίσεις στις κατηγορίες τους καθώς έπαιξαν με πάθος και έδειξαν ότι έχουν πολλές δυνατότητες βελτίωσης, το οποίο αποδεικνύει ότι η επιτραπέζια αντισφαίριση της Καστοριάς έχει παρών αλλά και πολύ μέλλον, την καλύτερη θέση κατέκτησε ο Μοσχάκης Δημήτριος καθώς πήρε την 13η θέση στους παμπαίδες ο οποίος έχασε στις λεπτομέρειες τον κρίσιμο αγώνα που θα τον έδωνε την δυνατότητα να μπει στην 8άδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τοκατλίδης αγωνίστηκε σε μεγαλύτερη κατηγορία διότι η κατηγορία των μίνι παμπαίδων δεν πραγματοποιήθηκε καθώς δεν είχε συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός αθλητών, ενώ η Γκοσιοπούλου είναι η πρώτη αθλήτρια του Κένταυρου Καστοριάς που συμμετείχε σε πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.