Τα Κ.Ξ.Γ. Dynamic & Dynamic Beavers παρέχουν ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών με απώτερο σκοπό οι μικροί μαθητές, ηλικίας 6 ή 7  χρονών, να αγαπήσουν την Αγγλική Γλώσσα και να εξοικειωθούν με τη χρήση της.

 

«Η διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας από την ηλικία των 6 ή 7 ετών κάνει θαύματα! Όταν το παιδί είναι μικρό, είναι πιο δεκτικό στην εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, αποκτά μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και υπό προϋποθέσεις, μαθαίνει τη γλώσσα σωστά». Αυτά υποστηρίζει η συμπατριώτισσα μας Θωμαή Αλεξίου, λέκτορας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Πολλές έρευνες έχουν διεξαχθεί σε ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια με ενθαρρυντικά αποτελέσματα για τα οφέλη και τη χρησιμότητα μιας τέτοιας προσπάθειας. Πρώτα από όλα, η πρώιμη έκθεση των παιδιών στην ξένη γλώσσα βοηθά στην απόκτηση της σωστής προφοράς. Τα παιδιά συνηθίζουν γρήγορα στο άκουσμα και στην προφορά της γλώσσας μέσω της επανάληψης και των παιχνιδιών και τελικά υιοθετούν πιο εύκολα τον σωστό τρόπο ομιλίας. Επιπλέον, η εξοικείωσή τους με την ξένη γλώσσα τόσο νωρίς, καταργεί τον χαρακτηρισμό “ξένη” και προσφέρει σημαντική αυτοπεποίθηση που αργότερα με τη διδασκαλία, ενισχύεται.

Έτσι λοιπόν και στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Dynamic & Dynamic Beavers υπό τη διεύθυνση της Έλενας Γιάκα και Βασιλικής Μαλέα, έχει ενταχθεί τμήμα εκμάθησης της Αγγλικής Γλώσσας για τις ηλικίες των 6 ή 7 χρονών. Το πρόγραμμα σπουδών    -Kids Club- φέρνει το παιδί σε επαφή με την Αγγλική Γλώσσα με τη βοήθεια εκπαιδευτικού υλικού που περιλαμβάνει αφηγήσεις, ιστορίες, τραγούδια και παιχνίδια, δημιουργώντας άριστο περιβάλλον που κεντρίζει το ενδιαφέρον και την περιέργεια των μικρών παιδιών, έτσι ώστε να αφομοιώνουν τη γνώση που λαμβάνουν.

Στα Κ.Ξ.Γ. Dynamic & Dynamic Beavers παρέχεται ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών με απώτερο σκοπό οι μικροί μαθητές να αγαπήσουν την Αγγλική Γλώσσα και να εξοικειωθούν με τη χρήση της.

Τα μαθήματα ξεκινούν!!!! Ελάτε να μας γνωρίσετε και να ενημερωθείτε!!!!

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Άργος Ορεστικό: 24670 42812, Κολίτση 9

Καστοριά:    24670 27172, Πάροδος 11ης Νοεμβρίου, Πλατεία Βαν Φλητ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.