Εξώδικη δήλωση-πρόσκληση και διαμαρτυρία  απέστειλαν οι εργαζόμενοι των Βρεφικών Σταθμών του Δήμου Καστοριάς. Είναι απλήρωτοι περίπου μισό χρόνο!

«Δεινή και απελπιστική η θέση μας! Θέλουμε μέσα σε 15 μέρες να μας  εξοφλήσετε τα δεδουλευμένα μας, αλλιώς θα προβούμε πάραυτα στη λήψη κάθε νόμιμου μέτρου σε βάρος σας καθώς και στην άσκηση κάθε ανεξαιρέτως δικαιώματος που μας παρέχεται από την εργατική νομοθεσία»

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι για τους δεκατρείς -13- εργαζόμενους των Βρεφικών Σταθμών του Δήμου Καστοριάς, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ είναι απλήρωτοι εδώ και πέντε μήνες. Ζητώντας συνεχώς τα δεδουλευμένα τους και μην βλέποντας την ανάλογη ανταπόκριση, αποφάσισαν να κινηθούν νομικά αποστέλλοντας εξώδικό προς το Ν.Π.Ι.Δ. με τη επωνυμία «ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-«ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ»  οι οποία εδρεύει στην Καστοριά και εκπροσωπείται νόμιμα από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. αυτού, κ. Λάζαρο Ζήση.

Ακολουθούν τα σημαντικότερα αποσπάσματα από το εξώδικο

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.