Η ανακοίνωση του Δ.Σ. των Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς για την πυρκαγιά που ξέσπασε στην Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς

Χθες, πρωινές ώρες, ένα δυσάρεστο γεγονότος έλαβε χώρα στο απαρχαιωμένο οίκημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς. Ξαφνικά ο κεντρικός καυστήρας θέρμανσης έγινε παρανάλωμα του πυρός με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι που εκτελούσαν εκείνη την ώρα εσωτερικές υπηρεσίες να αναγκαστούν να εγκαταλείψουν το κτήριο για αρκετές ώρες. Ύστερα από έγκαιρη παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η κατάσταση εξομαλύνθηκε. Καθημερινά οι συνάδελφοί μας καλούνται να εκτελέσουν υπηρεσία σε έναν χώρο που δεν πληροί τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. Το έχουμε επισημάνει αρκετές φορές στο παρελθόν ότι το οίκημα αυτό είναι πλέον ακατάλληλος χώρος στέγασης μιας δημόσιας υπηρεσίας τόσο από πλευράς των εργαζομένων όσο και των πολιτών. Δυστυχώς, αυτό το γνωρίζουν όλοι οι αρμόδιοι του Νομού μας.

 

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

 

  Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΡΟΜΠΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ                                      ΚΩΣΤΙΔΗΣ ΜΗΝΑΣ

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.