Οι δηλώσεις του Λάζαρου Σαββίδη για την άφιξη των εμπορικών επισκεπτών από Μόσχα και Κίεβο στην Καστοριά

Το πρωί της Παρασκευή 03 Νοεμβρίου, λίγο μετά τις 7:30, έφτασε στην Καστοριά η πρώτη πτήση τσάρτερ με εμπορικούς επισκέπτες από τη Μόσχα,  σηματοδοτώντας με αυτό τον τρόπο την έναρξη του 2nd Fur Shopping Festival. Περίπου μια ώρα αργότερα, έφτασε και η δεύτερη πτήση, αυτή τη φορά από το Κίεβο.

Τους εμπορικούς επισκέπτες υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς “Ο Προφήτης Ηλίας” Ιωάννης Κορεντσίδης και μέλη του Δ.Σ.

«Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται», είπε γεμάτος ικανοποίηση ο κ. Λάζαρος Σαββίδης μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου «Για ακόμα μια φορά ήρθαν απευθείας στην Καστοριά αεροπλάνα με εμπορικούς επισκέπτες. Όλα έγιναν όπως ακριβώς προγραμματίστηκαν».

Το πιο σημαντικό όμως είναι πως οι 144 εμπορικοί επισκέπτες από τη Μόσχα και οι 90 από το Κίεβο, φέρνουν μαζί τους πέρα από τις αποσκευές τους και θετικά αποτελέσματα, μάλιστα ο κ. Σαββίδης δήλωσε πως «Ελπίζω και εύχομαι ότι θα φανούν οι προσπάθειές μας σε όλους τους γουνοποιούς αμέσως μετά τη λήξη του Fur Shopping Festival. Πρόκειται για ένα ακόμα θετικό βήμα εκ μέρους της Διοικήσεως του Συνδέσμου. Ευχόμαστε να σημειωθούν πολλές εμπορικές πράξεις».

Να σημειωθεί πως ο αριθμός των εμπορικών επισκεπτών θα πολλαπλασιαστεί, καθώς οι προαναφερόμενοι αριθμοί αφορούν μόνο τους προγραμματισμένους εμπορικούς επισκέπτες, καθώς θα έρθουν και πολλοί μεμονωμένοι «Με βάση τις μετρήσεις που θα κάνουμε μετά το τέλος της έκθεσης, θα έχουμε τον ακριβή αριθμό των επισκεπτών», συμπλήρωσε ο κ. Σαββίδης.

Χρύσα Κοσμίδου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Ε.Π.Σ. Καστοριάς: Ενημέρωση για την εξόφληση προστίμων και των αιτήσεων μεταβολών περιόδου 2018 – 2019

Ε.Π.Σ. Καστοριάς: Ενημέρωση για την εξόφληση προστίμων και των αιτήσεων μεταβολών περιόδου…

Στον “αέρα” 13 συμβασιούχοι του Δήμου Άργους Ορεστικού. Π. Κεπαπτσόγλου: «Μας αδίκησε η απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών»

Στον “αέρα” 13 συμβασιούχοι του Δήμου Άργους Ορεστικού. Π. Κεπαπτσόγλου: «Μας αδίκησε…

Τη Δυτική Μακεδονία την έχουν πάρει στο… ψιλό! – «Η Καστοριά δεν έχει κανένα πρόβλημα, δεν την επισκέφτηκε καν ο Χαρδαλιάς» – Του Μιχάλη Αγραφιώτη

Τη Δυτική Μακεδονία την έχουν πάρει στο… ψιλό! – «Η Καστοριά δεν…

Πρόσκληση σε συνάντηση για την επικαιροποίηση του ΕΣΣΒΑΑ πόλης Καστοριάς

«Επιχειρησιακού Σχεδίου Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΕΣΣΒΑΑ) πόλης Καστοριάς»

Π.Ε. Κοζάνης: Οικοτουριστική Ανάπτυξη παραλίμνιας περιοχής φράγματος Σισανίου

  Π.Ε. Κοζάνης: Οικοτουριστική Ανάπτυξη παραλίμνιας  περιοχής φράγματος Σισανίου