Οι δηλώσεις του Λάζαρου Σαββίδη για την άφιξη των εμπορικών επισκεπτών από Μόσχα και Κίεβο στην Καστοριά

Το πρωί της Παρασκευή 03 Νοεμβρίου, λίγο μετά τις 7:30, έφτασε στην Καστοριά η πρώτη πτήση τσάρτερ με εμπορικούς επισκέπτες από τη Μόσχα,  σηματοδοτώντας με αυτό τον τρόπο την έναρξη του 2nd Fur Shopping Festival. Περίπου μια ώρα αργότερα, έφτασε και η δεύτερη πτήση, αυτή τη φορά από το Κίεβο.

Τους εμπορικούς επισκέπτες υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς “Ο Προφήτης Ηλίας” Ιωάννης Κορεντσίδης και μέλη του Δ.Σ.

«Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται», είπε γεμάτος ικανοποίηση ο κ. Λάζαρος Σαββίδης μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου «Για ακόμα μια φορά ήρθαν απευθείας στην Καστοριά αεροπλάνα με εμπορικούς επισκέπτες. Όλα έγιναν όπως ακριβώς προγραμματίστηκαν».

Το πιο σημαντικό όμως είναι πως οι 144 εμπορικοί επισκέπτες από τη Μόσχα και οι 90 από το Κίεβο, φέρνουν μαζί τους πέρα από τις αποσκευές τους και θετικά αποτελέσματα, μάλιστα ο κ. Σαββίδης δήλωσε πως «Ελπίζω και εύχομαι ότι θα φανούν οι προσπάθειές μας σε όλους τους γουνοποιούς αμέσως μετά τη λήξη του Fur Shopping Festival. Πρόκειται για ένα ακόμα θετικό βήμα εκ μέρους της Διοικήσεως του Συνδέσμου. Ευχόμαστε να σημειωθούν πολλές εμπορικές πράξεις».

Να σημειωθεί πως ο αριθμός των εμπορικών επισκεπτών θα πολλαπλασιαστεί, καθώς οι προαναφερόμενοι αριθμοί αφορούν μόνο τους προγραμματισμένους εμπορικούς επισκέπτες, καθώς θα έρθουν και πολλοί μεμονωμένοι «Με βάση τις μετρήσεις που θα κάνουμε μετά το τέλος της έκθεσης, θα έχουμε τον ακριβή αριθμό των επισκεπτών», συμπλήρωσε ο κ. Σαββίδης.

Χρύσα Κοσμίδου

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.