Ο Εθελοντικός Οργανισμός «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» παρευρέθηκε στην Διεθνή Διημερίδα «Σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών: συμβολή στη συλλογική – μεθοδική – εξειδικευμένη αντιμετώπιση»

Το Δ.Σ. του εθελοντικού οργανισμού για τα δικαιώματα του παιδιού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» και το επιστημονικό προσωπικό, στα πλαίσια της περιφερειακής συνεργασίας του με το Σύλλογο Κοινωνικής Πρωτοβουλίας Βέροιας «Πρωτοβουλία για το Παιδί»,  παρευρέθηκαν στις εργασίες της 1ης ημέρας της Διεθνής Διημερίδας «Σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών: συμβολή στη συλλογική – μεθοδική – εξειδικευμένη αντιμετώπιση», που πραγματοποιήθηκε στις 1-2 Νοεμβρίου 2017, στο Χώρο Τεχνών Δήμου Βέροιας.

Τη Διημερίδα διοργάνωσε η «Πρωτοβουλία για το παιδί», η οποία στις 1 Νοεμβρίου 2017 εγκαινίασε την νέα δομή «ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ “Ιωάννης Κούσιος”».  Στόχος της διημερίδας ήταν να ανατηχθούν ζητήματα, μέθοδοι προσέγγισης και αντιμετώπισης του σημαντικού αυτού κοινωνικού προβλήματος.

Το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» επιθυμεί να συγχαρεί τον πρόεδρο κ. Σιδηρόπουλο Αριστοτέλη και το ΔΣ του συλλόγου κοινωνικής πρωτοβουλίας Βέροιας «Πρωτοβουλία για το Παιδί», για τη σπουδαία αυτή διοργάνωση και το έργο που παρέχει το οποίο εστιάζει σε θέματα που άπτονται των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κυρίως των παιδιών σε κίνδυνο και ανάγκη.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.