Το παιχνίδι του δολοφόνου και ο εορτασμός του Halloween στο Κ.Ξ.Γ. “A to Z”

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών “A to Z” με έδρα το Άργος Ορεστικό,  πρωτοτύπησε για ακόμη μια φορά διοργανώνοντας ένα αξέχαστο διήμερο για μικρούς και μεγάλους με αφορμή τη γιορτή του  Halloween.

Ειδικότερα το Σάββατο 4 Νοεμβρίου οι μικροί μαθητές, ντυμένοι με…. τρομακτικές στολές πήγαν στο φροντιστήριο  A to Z” το οποίο είχε μεταμορφωθεί σε ένα διώροφο Πύργο του Τρόμου και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Οι αίθουσες ήταν γεμάτες με φοβερά φαντάσματα, τρομακτικές κολοκύθες και πολλές αράχνες! Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να περιπλανηθούν στους χώρους, να παίξουν τα παιχνίδια τα οποία προετοίμασαν οι καθηγήτριες Ζωή Πασχαλοπούλου,  Αθήνα και Αλίκη Δασκαλάκη.

Την επόμενη ημέρα,  δηλαδή την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, το τμήμα των ενηλίκων,  μαζί με τους γονείς των μικρών μαθητών, αλλά και φίλους φροντιστηρίου συμμετείχαν σε ένα διασκεδαστικό και πρωτότυπο παιχνίδι μυστήριου.

Μοιράστηκαν ρόλοι σε περισσότερα από είκοσι άτομα και ο καθένας με τα στοιχεία που είχε στα χέρια του προσπαθούσε να βρει το δολοφόνο. Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, βραβεύτηκε ο καλύτερος ντεντέκτιβ ο οποίος συνέλαβε και τον… εγκληματία, η καλύτερη ερμηνεία και η καλύτερη στολή.

Και του χρόνου!