Ακόμα μια αποστολή πλαστικών καπακιών από το Σύλλογο Νεφροπαθών Καστοριάς

Ακόμη μια αποστολή πλαστικών καπακιών σε εταιρία ανακύκλωσης πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου από το Σύλλογο Νεφροπαθών Π.Ε. Καστοριάς.Πρόκειται για την τέταρτη αποστολή του Συλλόγου, ο οποίος καθημερινά με τις δράσεις του αποδεικνύει το κοινωνικό του πρόσωπο. Τα έσοδα της αποστολής θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου

«Είναι η μεγαλύτερη ποσότητα πλαστικών καπακιών που έχουμε περισυλλέξει μέχρι σήμερα, τα οποία ξεπερνούν τους τρεις τόνους. Φυσικά σε όλο αυτό το εγχείρημα βρήκαμε συμπαραστάτες τους πολίτες της Π.Ε. Καστοριάς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους του Δ.Σ. και των μελών του Συλλόγου, όλους όσους συνέβαλλαν και συνεχίζουν να συμβάλουν σε αυτή μας την προσπάθεια. Ιδιαίτερη δε είναι η χαρά μας, καθώς οι μαθητές όλων των σχολείων της περιοχής μας, είναι εξαιρετικά ευαισθητοποιημένοι επί του θέματος», δήλωσε η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Σοφία Μιχαηλίδου.

Ο Σύλλογος Νεφροπαθών Καστοριάς, υλοποιεί διάφορες δράσεις οι οποίες εξυπηρετούν το κοινό όφελος. Προ ημερών διοργάνωσε και πραγματοποίησε  ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τη δωρεά οργάνων.

Πολύ σύντομα, ενόψει της εορταστικής περιόδου, θα πραγματοποιήσει χριστουγεννιάτικο μπαζάρ «Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017, στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, και συγκεκριμένα  στη μονάδα  νεφρού,  θα έχουμε το μπαζάρ μας με τα χριστουγεννιάτικα είδη. Παράλληλα είμαστε σε συζητήσεις με το Δήμο Καστοριάς και σε συνεργασία  με την Αντιδήμαρχο Ματούλα Αντωνίου  για την υλοποίηση μιας δενδροφύτευσης στην πόλη μας» ενημέρωσε η κα Μιχαηλίδου.

Χρύσα Κοσμίδου

 

 

You May Also Like

Με τρία θέματα συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καστοριάς την ερχόμενη Παρασκευή

Με τρία θέματα συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καστοριάς την ερχόμενη…

12.400,00€ για την «Προμήθεια γεωργικού ελκυστήρα για την συντήρηση των εγκαταστάσεων του βοηθητικού γηπέδου ρίψεων του ΔΑΚ Πτολεμαΐδας»

  12.400,00€ για την «Προμήθεια γεωργικού ελκυστήρα για την συντήρηση των εγκαταστάσεων…

Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών: «Παρά την καλοκαιρινή μπόρα, πραγματοποιήθηκε στο ακέραιο η Ανοιχτή Ημέρα Άσκησης και Ευεξίας»

Παρά την καλοκαιρινή μπόρα που μας αποθάρρυνε προσωρινά, καταφέραμε και πραγματοποιήσαμε στο…

Επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Καστοριάς στον Αντιπεριφερειάρχη για επικείμενο Lockdown

  Επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Καστοριάς  στον Αντιπεριφερειάρχη για επικείμενο Lockdown

Συνελήφθη 20χρονος αλλοδαπός στην Κοζάνη σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης

  Συνελήφθη 20χρονος αλλοδαπός στην Κοζάνη σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα…

Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε! Διαδικτυακό σεμινάριο για την Οστεοπόρωση.

  Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε! Διαδικτυακό σεμινάριο για την Οστεοπόρωση.

Συνελήφθη 49χρονος αλλοδαπός σε περιοχή της Κοζάνης, διότι μετέφερε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, για το ένα εκ των οποίων είχε δηλωθεί κλοπή

Συνελήφθη 49χρονος αλλοδαπός σε περιοχή της Κοζάνης, διότι μετέφερε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, για…

Π.Ε. Καστοριάς: Εργασίες οδικής ασφάλειας στην περιοχή Κοτύλης- Χρυσής

Βελτίωση των υποδομών προσβασιμότητας της περιοχής