Ακόμα μια αποστολή πλαστικών καπακιών από το Σύλλογο Νεφροπαθών Καστοριάς

Ακόμη μια αποστολή πλαστικών καπακιών σε εταιρία ανακύκλωσης πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου από το Σύλλογο Νεφροπαθών Π.Ε. Καστοριάς.Πρόκειται για την τέταρτη αποστολή του Συλλόγου, ο οποίος καθημερινά με τις δράσεις του αποδεικνύει το κοινωνικό του πρόσωπο. Τα έσοδα της αποστολής θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου

«Είναι η μεγαλύτερη ποσότητα πλαστικών καπακιών που έχουμε περισυλλέξει μέχρι σήμερα, τα οποία ξεπερνούν τους τρεις τόνους. Φυσικά σε όλο αυτό το εγχείρημα βρήκαμε συμπαραστάτες τους πολίτες της Π.Ε. Καστοριάς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους του Δ.Σ. και των μελών του Συλλόγου, όλους όσους συνέβαλλαν και συνεχίζουν να συμβάλουν σε αυτή μας την προσπάθεια. Ιδιαίτερη δε είναι η χαρά μας, καθώς οι μαθητές όλων των σχολείων της περιοχής μας, είναι εξαιρετικά ευαισθητοποιημένοι επί του θέματος», δήλωσε η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Σοφία Μιχαηλίδου.

Ο Σύλλογος Νεφροπαθών Καστοριάς, υλοποιεί διάφορες δράσεις οι οποίες εξυπηρετούν το κοινό όφελος. Προ ημερών διοργάνωσε και πραγματοποίησε  ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τη δωρεά οργάνων.

Πολύ σύντομα, ενόψει της εορταστικής περιόδου, θα πραγματοποιήσει χριστουγεννιάτικο μπαζάρ «Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017, στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, και συγκεκριμένα  στη μονάδα  νεφρού,  θα έχουμε το μπαζάρ μας με τα χριστουγεννιάτικα είδη. Παράλληλα είμαστε σε συζητήσεις με το Δήμο Καστοριάς και σε συνεργασία  με την Αντιδήμαρχο Ματούλα Αντωνίου  για την υλοποίηση μιας δενδροφύτευσης στην πόλη μας» ενημέρωσε η κα Μιχαηλίδου.

Χρύσα Κοσμίδου