Μαρία Αντωνίου:«Αυτή είναι η υλοποίηση “αναπτυξιακών έργων” της κυβέρνησης στην Καστοριά»

«Έδωσα μάχη την περίοδο 2012-2014, επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας για την σύσταση Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης, με έδρα την Καστοριά και με την συνεργασία όλων των φορέων του τόπου το καταφέραμε.

Ενός Φορέα, που σε συνεργασία με την Περιφ έρεια Δυτικής Μακεδονίας, η οποία διαχειρίζεται το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας, θα μπορούσε να υλοποιεί όλα τα απαραίτητα έργα για την εξυγίανση ανάδειξη της Λίμνης Καστοριάς.

Δυστυχώς σήμερα, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καταργεί τον Φορέα και αναθέτει τις ευθύνες και τις αρμοδιότητες του σε έναν καινούργιο άγνωστο Φορέα, ακυρώνοντας τις προσπάθειες που έχουν γίνει έως τώρα.

Και όλα αυτά, όταν δεν έχει περάσει παρά ελάχιστος χρόνος, που ο κ. Τσίπρας αναφερόταν από την Κοζάνη για το «ενδιαφέρον» της σημερινής κυβέρνησης και την υλοποίηση «αναπτυξιακών έργων» στην Καστοριά.

Συνεχίζουν να λένε ψέματα. Συνεχίζουν να κάνουν ακριβώς τα αντίθετα απ’ όσα λένε και υπόσχονται. Αυτοί, που θα κατασκεύαζαν νέο αστυνομικό μέγαρο, που θα έφερναν φυσικό αέριο, αυτοί που θα έφερναν μέχρι και τρένο, αυτοί που υποσχέθηκαν ακόμη και λιμάνια στην Καστοριά, αυτοί, οι ίδιοι, που ακυρώνουν ακόμη και όσα υπάρχουν. Συνεχίζουν να αφήνουν το στίγμα της πολιτικής τους ανυπαρξίας και στην Καστοριά».

Ο. Τελιγιορίδου «“Ξέχασε” να μας ενημερώσει η Μαρία Αντωνίου ότι το 2013 ψήφισε την κατάργηση του φορέα διαχείρισης της λίμνης Καστοριάς…! (ΦΕΚ)

«Διαβάζω πως η βουλευτής ΝΔ Καστοριάς μας κατηγορεί αποκαλώντας μας ψεύτες ότι καταργούμε το φορέα διαχείρισης της λίμνης Καστοριάς που με κόπο όπως δηλώνει κατάφερε την ίδρυσή του το 2012.
Στο δελτίο τύπου της η κυρία συνάδελφος “ξέχασε” να ενημερώσει ότι με τη δική της προσωπική ψήφο στις 23 Ιανουαρίου του 2013 ψήφισε την κατάργηση του φορέα διαχείρισης της λίμνης Καστοριάς.
Τα υπόλοιπα εν καιρώ».