Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνθρωποι του Συλλόγου Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς όταν την περασμένη Τετάρτη ( 16/2 ) είδαν στο λιμάνι της βόρειας παραλίας να κάνουν ‘’ φτερά ‘’ 3 τσουβάλια με καλαμπόκι, τροφή την οποία είχαν αφήσει μέρα μεσημέρι στο κιόσκι όπου υπάρχει και ο αυτόματος πωλητής καλαμποκιού και τα οποία προοριζόταν για το τάισμα των ζώων που έχουν αναλάβει ως σύλλογος.

Ο Σύλλογος για το συμβάν έβγαλε την εξής ανακοίνωση:

‘’ Σαν σύλλογος οφείλουμε να καταγγείλουμε μια απαράδεκτη πράξη εις βάρος του Συλλόγου μας πριν λίγες ημέρες στη Βόρεια Παραλία. Απέναντι από το λιμάνι έχουμε τον αυτόματο πωλητή τροφής για τα πούλια και δίπλα δυο κάδους όπου αποθηκεύουμε το καλαμπόκι .

Ώρα 2 το μεσημέρι αφήνουμε 3 τσουβάλια με καλαμπόκι (150 κιλά ) και στη συνέχεια πάμε για να αφήσουμε τις ίδιες ποσότητες στη Νότια Παραλία και στον Προφήτη Ηλία.

Όταν γυρίσαμε στο λιμάνι για να αδειάσουμε το καλαμπόκι στους κάδους αποθήκευσης, δυστυχώς τα 3 τσουβάλια έκαναν …φτερά !

Απαράδεκτη και καταδικαστέα πράξη από έναν πολίτη αυτής της πόλης μέρα μεσημέρι. Κρίμα…κρίμα…κρίμα , ούτε κατοχή να είχαμε…’’

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.