Στους κορυφαίους της 7ης αγωνιστικής  Νίκος Κακλαμάνος και ο Γιώργος Σούλιος

 

Οι εκτός έδρας νίκες των Απόλλωνα Πάτρας, Αμύντα και Καστοριάς, ξεχώρισαν από το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής, ενώ πολύτιμες ήταν οι νίκες των Ηρακλή και Ερμή Αγιάς. Οι κορυφαίοι του περασμένου Σαββατοκύριακου σύμφωνα με τους συντάκτες του basketblog ήταν οι:

  1. Νίκος Κακλαμάνος: Ο πολύπειρος γκαρντ αποτελεί τον φυσικό ηγέτης της Καστοριάς και έχει συμβάλει τα μέγιστα στην εξαιρετική μέχρι στιγμής πορείας της. Στην δεύτερο σερί εκτός έδρας νίκη των “γουναράδων”, αυτή τη φορά επί της ΑΕΛ, ο 36χρονος άσσος ήταν για ακόμη μια φορά απολαυστικός, καθώς σημείωσε 26 πόντους με 6/8 βολές, 7/7 δίποντα και 2/8 τρίποντα.
  2. Χρήστος Μπάρμπας: Σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο γκαρντ του Αμύντα ήταν ο παίκτης που… ξεκλείδωσε την άμυνα του Αμαρουσίου και βοήθησε τα μέγιστα για μια πολύτιμη εκτός έδρας νίκη η οποία ξεκόλλησε την ομάδα του Υμηττού από τη τελευταία θέση. Ήταν καθοριστικός με 12 πόντους (1/2 β., 1/2 διπ., 3/6 τριπ.) και 2 ασίστ σε 19 λεπτά συμμετοχής.
  3. Άλεξ Άκερ: Ο Απόλλωνας έκανε την υπέρβαση το καλοκαίρι και τον ενέταξε στο δυναμικό του και παιχνίδι με παιχνίδι δικαιώνεται. Στη νέα νίκη των Πατρινών στη Τρίπολη, ο 34χρονος γκαρντ έπαιξε και για τον απόντα Ματαλών και αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος για την κατάκτηση ακόμη ενός πολύτιμου “δίποντου”. Με 20 πόντους (7/10 β., 2/4 διπ., 3/5 τριπ.), 8 ριμπ. και 3 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των “μελανόλευκων”.
  4. Νέστορας Κόμματος: Με τέτοιο Κόμματο ο Ερμής Αγιάς δεν φοβάται τίποτα και φάνηκε και στη νίκη επί του Παπάγου. Ο 40άρης φόργουορντ, πιο έμπειρος αλλά και ποιοτικός από ποτέ, οδήγησε τους Θεσσαλούς σε ακόμη μία πολύτιμη νίκη με το… κοντέρ του να σταματάει στους 26 πόντους (9/14 βολές, 4/10 δίποντα, 3/7 τρίποντα), ενώ λίγο έλειψε να κάνει double double αφού είχε 9 ριμπάουντ αλλά και 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 κοψίματα.
  5. Δημήτρης Χαριτόπουλος: Ήταν… εγγύηση κάτω από τα καλάθια, αλλά και μακριά από αυτά, στη δύσκολη επικράτηση του Ηρακλή επί του Ψυχικού, που τον κράτησε κοντά στη πρώτη θέση. Ο απολογισμός του 34χρονου φόργουορντ/σέντερ ήταν 17 πόντοι (4/5 β., 5/8 διπ., 1/2 τριπ.), 6 ριμπ., 1 κλ.

Προπονητής της αγωνιστικής – Γιώργος Σούλιος
Με την εκτός έδρας νίκη της στη Λάρισα επί της ΑΕΛ, η Καστοριά δείχνει ότι α αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Οι “γουναράδες” που μετράνε μέχρι τώρα ρεκόρ 4-3, πλασαρίστηκαν στη πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, ενώ έχουν υποχρεώσει τον Χολαργό στη μοναδική του ήττα και δυσκόλεψαν αφάνταστα τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο. Στη Λάρισα απέδειξαν ότι έχουν και διάρκεια μεγάλο μερίδιο στην μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία έχει σίγουρα ο Έλληνας προπονητής. Στη πρώτη του χρονιά στην Α2, ο Γιώργος Σούλιος δείχνει μια αξιοθαύμαστη σοβαρότητα και ηρεμία στην καθοδήγηση της ομάδας και δικαιώνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης να τον κρατήσει για ακόμη ένα χρόνο, αναθέτοντας του την πιο δύσκολη αποστολή…

 

basketblog.gr

 

You May Also Like

Ο Θόδωρος Τσόπρας μένει στην Καστοριά και αποτελεί τον πρώτο Έλληνα ποδοσφαιριστή, που συμφωνεί με την ομάδα, για τη νέα χρονιά

Ο  Α. Γ. Σ. Κ. «ΚΑΣΤΟΡΙΑ» ανακοινώνει την συμφωνία του με τον…

Δήμος Καστοριάς: Παράταση της προθεσμίας για τη διόρθωση (τ.μ.) εμβαδού και λοιπών στοιχείων ακινήτων

Δήμος Καστοριάς: Παράταση της προθεσμίας για τη διόρθωση (τ.μ.) εμβαδού και λοιπών…

Επαναλειτουργεί  η Ακαδημία Μπάσκετ Καστοριάς ROOKIES

Επαναλειτουργεί  η Ακαδημία Μπάσκετ Καστοριάς ROOKIES

TEE – Προκήρυξη εκλογών και πρόσκληση για υποβολή υποψηφιοτήτων

Αναρτήθηκε την Δευτέρα 1/8/2016 στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ η απόφαση του Προέδρου του ΤΕΕ…

Μέτρα Προσέλευσης Πολιτών προς στις Υπηρεσίες της Π.Ε. Καστοριάς λόγω Covid19

  Μέτρα Προσέλευσης Πολιτών προς στις Υπηρεσίες  της Π.Ε. Καστοριάς  λόγω Covid19

Συλλυπητήριο Μήνυμα Δημάρχου Καστοριάς

Συλλυπητήριο Μήνυμα Δημάρχου Καστοριάς

Στις 2 Ιουνίου η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων του Δήμου Άργους Ορεστικού κατά της ΔΕΔΑ και του ΑΒΑΞ

Την ίδια στιγμή προκλητική παραμένει η αδιαφορία τους, καθώς δεν υπήρξε η παραμικρή διάθεση συμμόρφωσης στις συμβατικές υποχρεώσεις τους

Η Μαρία Αντωνίου για το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας: «Η αρχή μιας μεγάλης πορείας με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον»

Η Μαρία Αντωνίου για το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας: «Η αρχή μιας…

Δήμος Καστοριάς: Υπογραφή συμβάσεων κατασκευής νέων έργων ύδρευσης – αποχέτευσης

Δήμος Καστοριάς: Υπογραφή συμβάσεων κατασκευής νέων έργων ύδρευσης – αποχέτευσης