Το Σαββατοκύριακο 12-13/3/2016 πραγματοποιήθηκε το 10ο πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Σίνδου Θεσσαλονίκης και το 12ο στην φετινή σειρά των πρωταθλημάτων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τις 203 αθλητών-τριών και συμμετείχαν τα κορυφαία ονόματα από όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, από τις πρώτες 5άδες των ελληνικών πινάκων αξιολόγησης. Πήραν μέρος 8 Νέοι άνδρες, 25 νέοι, 13 νεάνιδες, 61 παίδες, 18 κορασίδες, 39 παμπαίδες, 16 παγκορασίδες και 23 μίνι παμπαίδες. Εκπροσωπήθηκαν συνολικά 64 σωματεία που προέρχονταν από: Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ορεστιάδα, Δράμα, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Φλώρινα, Πάτρα, Λάρισα, Πολύγυρο Χαλκιδικής, Ιωάννινα, Κομοτηνή, Κοζάνη, Σέρρες, Δράμα, Βέροια, Καστοριά, Χανιά, Έδεσσα και Καρδίτσα.

Όσο αφορά τον Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” εκπροσωπήθηκε με έναν αθλητή τον Βαενά Χρήστο στην κατηγορία των παίδων. Ο Καστοριανός αθλητής αρχικά ξεκίνησε τον όμιλο του σαν τρίτος αθλητής αλλά με μια νίκη και μια ήττα τερμάτισε δεύτερος και προκρίθηκε στους 32 καλύτερους αθλητές και έπειτα από συνεχείς αγώνες κατάφερε να κατακτήσει την 30η θέση στην κατηγορία του (σε σύνολο αθλητών 61) όπου αποτελεί την καλύτερη θέση που έχει κατακτήσει στα τέσσερα πανελλήνια αναπτυξιακά πρωταθλήματα που είχε συμμετάσχει στην φετινή χρονιά. Αυτό αποδεικνύει την καλή και συστηματική δουλειά που γίνετε στον σύλλογο του Κένταυρου Καστοριάς.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.