Ανοίγει  τις πύλες της η Διεθνής Έκθεση Γούνας της Αθήνας 2016 σήμερα  Πέμπτη ( 31/3 ) , παίρνοντας τη σκυτάλη από δύο όχι και πολύ καλές από πλευράς αποτελεσμάτων εκθέσεις ( Χόνγκ Κόνγκ και Μιλάνο ) με υψηλές προσδοκίες και με την ελπίδα να αποτελέσει σταθμό για τη Διεθνή και Ελληνική Γουνοποιία.  Τα αποτελέσματα της Διεθνούς Έκθεσης της Αθήνας 2016 θα αποτελέσουν βαρόμετρο για την πορεία του κλάδου στην πλέον κρίσιμη στιγμή του.

 

Ο Σύνδεσμος Eλλήνων Γουνοποιών διοργανώνει την 6η έκθεση “Fur Excellence in Athens” με στόχο να αποτελέσει ένα γεγονός στρατηγικής σημασίας για τη βιομηχανία της γούνας που θα εγκαινιάσει μία νέα εποχή, θα είναι ο μοχλός ανάπτυξης για την ελληνική και για τη διεθνή γουνοποιία και θα είναι το σημείο αναφοράς για τη μόδα της γούνας και τον κλάδο γενικότερα.

Η Ελλάδα, το μεγαλύτερο παραγωγικό κέντρο μετά την Κίνα, που γεωγραφικά βρίσκεται κοντά στη σημαντικότερη αγορά τη Ρωσία, συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για τη διοργάνωση μία διεθνούς έκθεσης που απευθύνεται στους επαγγελματίες του κλάδου (κατασκευαστές, σχεδιαστές, δημοπρασίες, έμπορους δερμάτων, βυρσοδεψεία, αναλώσιμα).

 

Η Έκθεση που θα ανοίξει τις πύλες της την Πέμπτη με την συμμετοχή περισσότερων από 30 εκθετών , οι οποίοι έχουν βάλει τα δυνατά τους να παρουσιάσουν αξιόλογες ‘’ κολεξιόν ‘’  δίνοντας βάση στην καινοτομία που απαιτούν οι τάσεις της μόδας , αλλά κυρίως στην ποιότητα της τέχνης της Δυτικής Μακεδονίας , ευελπιστώντας να τραβήξουν τα βλέμματα των αγοραστών που θα καταφτάσουν από όλο τον κόσμο  , προκειμένου να δημιουργήσουν χαμόγελα αισιοδοξίας στον κλάδο της γουνοποιίας που περνάει τα πιο δύσκολα χρόνια του λόγω της οικονομικής κρίσης.

 

Η  κατασκευή των περιπτέρων ολοκληρώθηκε την Τετάρτη ( 30/3 ) και αναμένονται να είναι τα πλέον εντυπωσιακά των τελευταίων ετών. Οι εκθέτες από τη μεριά τους δίνουν τον καλύτερο εαυτό  τους για να αναδείξουν τα δημιουργήματα τους  που αναδεικνύουν τις τάσεις της μόδας.  Μεγάλοι χώροι, εντυπωσιακά περίπτερα, προσοχή στον επισκέπτη και τον αγοραστή είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη  μεγάλη διεθνή έκθεση γούνας που προβάλλει τον τόπο μας και την παραγωγή του.

Οι διοργανωτές της 6ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας στην Αθήνα , ο ΣΕΓ , στην συνέντευξη που παραχώρησαν λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή τους για την πρωτεύουσα έκαναν λόγο για πολύ μεγάλη  επισκεψιμότητα που αναμένεται να έχει, η 6η Fur Excellence in Athens, International Fur Fair, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα σπάσουν ρεκόρ των προηγούμενων χρόνων.

 ‘’ Έχουμε μια πάρα πολύ αυξημένη ζήτηση από τους πελάτες μας, για να έρθουν και να επισκεφθούν την έκθεση. Αυτός ήταν και βασικά ο στόχος όταν ξεκινήσαμε για φέτος, να προσελκύσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό’’ ανέφερε στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε ο Γενικός  Γραμματέας  του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών Γιώργος Χατζησυμεωνίδης.

‘’ Η οικονομική διαχείριση του ΣΕΓ, μας επέτρεψε  ακόμα και στις δύσκολες εποχές, να είμαστε σε θέση, να μετακινήσουμε αυτόν τον τεράστιο αριθμό επισκεπτών με δικά μας έξοδα’’ επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Α΄ Αντιπρόεδρος  του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών Κωνσταντίνος Σαλαγιάννης.

Η  6η Fur Excellence in Athens, International Fur Fair, θα πραγματοποιηθεί από 31 Μαρτίου έως 3 Απριλίου στο”Metropolitan Expo”στον χώρο του Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών, “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Κατά τη διάρκεια της  θα πραγματοποιηθούν και παράλληλες εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων διαγωνισμός νέων σχεδιαστών,  παραδοσιακό εργαστήριο γουναρικών και forum  τάσεων μόδας για τη γούνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Μάκης Βορίδης: Δικαίωση για την Ελλάδα, η ΕΕ επιστρέφει πρόστιμο 279,5 εκατ. ευρώ

Μάκης Βορίδης: Δικαίωση για την Ελλάδα, η ΕΕ επιστρέφει πρόστιμο 279,5 εκατ.…

Λευτέρης Πετρούνιας: Χάλκινος Ολυμπιονίκης στους κρίκους με εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό του αγωνίσματος

Ο Λευτέρης Πετρούνιας για δεύτερη διαδοχική φορά βρέθηκε στο βάθρο των Ολυμπιακών…

Προγράμματα επιμόρφωσης για δημοσίους υπαλλήλους

Προγράμματα επιμόρφωσης για δημοσίους υπαλλήλους

Καθορίστηκε το ύψος της συνδεδεμένης ενίσχυσης για τα ειδικά δικαιώματα των κτηνοτρόφων

Καθορίστηκε το ύψος της συνδεδεμένης ενίσχυσης για τα ειδικά δικαιώματα των κτηνοτρόφων

Σφοδρό τροχαίο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Βέροιας (εικόνες)

Άμεσα επενέβη η αστυνομία, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για…

Επίδομα ενοικίου: Ποιοι το δικαιούνται, τα κριτήρια – Έως 210 ευρώ το μήνα για 300.000 οικογένειες

Επίδομα ενοικίου: Ποιοι το δικαιούνται, τα κριτήρια – Έως 210 ευρώ το…

ΕΝΦΙΑ 2018: Οδηγίες για την εκτύπωση των νέων εκκαθαριστικών από το TAXISnet

ΕΝΦΙΑ 2018: Οδηγίες για την εκτύπωση των νέων εκκαθαριστικών από το TAXISnet

Προκηρύχθηκε η πλήρωση κενών οργανικών θέσεων εκπαιδευτικού προσωπικού στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού

Προκηρύχθηκε η  πλήρωση κενών οργανικών θέσεων εκπαιδευτικού προσωπικού στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού

Montserrat Caballé: To Google doodle αφιερωμένο στην σοπράνο που τραγούδησε για τον «El Greco»

Table of Contents Hide Montserrat Caballé: To Google doodle αφιερωμένο στην σοπράνο…

Ποιοι θα δουν αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος και από πότε: Όλες οι επιβαρύνσεις

Ποιοι θα δουν αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος και από πότε: Όλες οι…