ΑΣ Άργος Ορεστικό – Παίδες: Οι δύο τελευταίες αγωνιστικές του Β’ Γύρου της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος

Με εξασφαλισμένη την δεύτερη θέση στον όμιλό τους ήδη από το πρώτο ματς του β΄ γύρου κόντρα στην Αναγέννηση Σερβίων, οι Παίδες του Άργους έκλεισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για την Α΄ φάση του πρωταθλήματος με  μία ήττα και μία νίκη.

Η ομάδα του Άργους δεν τα κατάφερε απέναντι στο πολύ δυνατό και πρωτοπόρο Πρωτέα όπου γνώρισε με παρόμοιο τρόπο την ήττα, σε εκτός έδρας αναμέτρηση αυτή την φορά, με σκορ 87-46. Αυτή ήταν μια κακή εμφάνιση για τους Παίδες του Άργους που σαν κάποιο ελαφρυντικό είχαν την μικρή συμμετοχή του Κολιού, γνωρίζοντας κατά τα άλλα την ήττα πολύ εύκολα απέναντι στο φαβορί της αναμέτρησης.

Δεκάλεπτα: 29-13, 60-20, 74-30, 87-46

Φύλλο αγώνος:

(Μιχαηλίδης Γ.): Σιδηρόπουλος 4, Τσιόλας 2, Διαμαντόπουλος, Νανάς 4, Νάκου Π., Παντουλάρης 3(1), Νάκου Κ. 6, Σαρρής 11(3), Δήμου 2, Μυρκόπουλος , Νέστωρας 11(1),  Κολιός 3.

 Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν το τελευταίο παιχνίδι για το Β΄ γύρο με την ομάδα του Άργους να επικρατεί εκτός έδρας του Λασσάνη με σκορ 35-75. Η διαφορά των δυο ομάδων στο αγωνιστικό κομμάτι ήταν εμφανής, με τον προπονητή την ομάδας του Άργους έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά πολλά παιδιά από το προπαιδικό τμήμα, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων και δίνοντας ελπιδοφόρα μηνύματα για την συνέχεια…

Δεκάλεπτα:14-13, 26-31, 25-57, 35-75

Φύλλο αγώνος :

(Μιχαηλίδης  Γ.): Σιδηρόπουλος 16 (1), Καραγεωργίου 3, Διαμαντόπουλος 9, Νανάς 8, Παντουλάρης 2, Μίχος 3, Σαμαράς 2, Σαρρής 14, Δήμου 7, Δούκας, Μυρκόπουλος 8 , Τσιόλας 6, Μυρκόπουλος 5.

 Για την Β΄ φάση του πρωταθλήματος των Παίδων, η ομάδα του Άργους θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΣ Μέγα Αλέξανδρο, τον ΑΣ Καστοριάς και ΑΠΣ Πτολεμαΐδας.

fouit.gr

You May Also Like

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή του Α.Σ. Καστοριάς

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή του Α.Σ. Καστοριάς

Ο Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Ο Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Προκήρυξη αγώνων πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής κατηγορίας περιόδου 2016 – 2017

Την προκήρυξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ανακοίνωσε η ΕΠΟ με αρκετές…

Έναρξη προπονήσεων του Α.Σ. Καστοριάς

Έναρξη προπονήσεων του Α.Σ. Καστοριάς

Η μεγάλη γιορτή της ΕΠΣ Καστοριάς

Η μεγάλη γιορτή της ΕΠΣ Καστοριάς

Π.Ε. Καστοριάς: Νέες μεγάλες επιτυχίες για τα γαλανόλευκα κουπιά με άρωμα Καστοριάς

Συγχαρητήριο μήνυμα στους αθλητές/τριες κωπηλασίας

Άτυπη ρεβάνς για τον Παναργειακό στο Νταηλάκι

Άτυπη ρεβάνς για τον Παναργειακό στο Νταηλάκι