Η απάντηση του Υπουργού Παιδείας κ. Νικόλαου Φίλη αναφορικά με τις επισκέψεις μαθητών σε φάρμες γουνοφόρων ζώων που εκτρέφονται στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας , μετά από σχετική επερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού κ. Γιώργου Μαυρωτά, έφτασε την Πέμπτη ( 7/4 ) στην οποία ο κ. Φίλης τονίζει τα εξής:

Απαντώντας στην Ερώτηση με αριθμό 3586/1-3-2016, την οποία κατέθεσε ο Βουλευτής κ. Γιώργος Μαυρωτάς σχετικά με τις επισκέψεις μαθητών της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δυτικής Mακεδονίας και στα θέματα της αρμοδιότητάς μας, σας κάνουμε γνωστά τα ακόλουθα:

Σύμφωνα με το αρ. πρωτ. 1655/04-03-2016 έγγραφο της Περιφερειακής Δ/νσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Μακεδονίας, τα έγγραφά της (το με αρ. πρωτ. 1227/22-02-2016 με θέμα: “Επισκέψεις μαθητών στα πλαίσια διδακτικών προγραμμάτων” και το ανακοινοποιημένο στο ορθό στις 23-2-2016 με θέμα “Επισκέψεις μαθητών στα πλαίσια διδακτικών προγραμμάτων ‘’ ) ‘’ … σε καμία περίπτωση δε δυσφημούν, ούτε ήταν πρόθεσή μας , τον κλάδο της ελληνικής γουνοποιίας , ο οποίος αποτελεί βασικό μοχλό ανάπτυξης της οικονομίας της Δυτικής Μακεδονίας και έχει τη στήριξη όλων των τοπικών φορέων της περιοχής.”

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΙΛΗΣ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.