Ενημερωτική διάλεξη πραγματοποιήθηκε σε αστυνομικό προσωπικό στην Κοζάνη, με θέματα «Κακοποίησης των γυναικών και Ενδοοικογενειακής Βίας-Υποστηρικτικές Δομές του Νομού Κοζάνης»

 Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης, σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Κοζάνης και το Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών Δήμου Κοζάνης

  Χθες (01-02-2018) το πρωί πραγματοποιήθηκε ενημερωτική διάλεξη στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, με θέματα «Κακοποίησης των γυναικών και Ενδοοικογενειακής βίας-Υποστηρικτικές Δομές του Νομού Κοζάνης».

 

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης, σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Κοζάνης και το Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών Δήμου Κοζάνης, πραγματοποίησε ενημερωτική διάλεξη την οποία παρακολούθησε το αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, με ομιλήτριες στελέχη του ανωτέρω Κέντρου και του Ξενώνα (ψυχολόγοι και δικηγόρος).

 

Η ενημέρωση αφορούσε θέματα κακοποίησης των γυναικών, συμβουλευτικής νομικής υποστήριξης σε περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας, καθώς και των υποστηρικτικών δομών που προσφέρονται. Επίσης, στη διάλεξη τονίστηκε η σημασία της τηλεφωνικής γραμμής SOS 15900 της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών.

 

Το προσωπικό των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο πάνω σε κοινωνικά θέματα, θα συνεχίσει να οργανώνει και στο μέλλον ανάλογες δράσεις, με στόχο την ενημέρωση του προσωπικού των υπηρεσιών της.

 

You May Also Like

Δήμος Καστοριάς: Δεν παρέλαβαν το έργο λόγω κακοτεχνιών

Τμήμα της οδού Κωπηλατών, μήκους περίπου 400 μέτρων, στην Χλόη Καστοριάς, ξηλώθηκε…

Γκιστόβα: Μία λίμνη σε υψόμετρο 2.350μ στο Γράμμο Καστοριάς

Με τη φωτογραφική ματιά του Αποστόλη Νάτση

Τα σημαντικά θέματα αγροτικής ανάπτυξης στην ατζέντα τη συνάντησης μεταξύ Περιφερειάρχη και Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Β. Αποστόλου είχε ο…

Σύνδεσμος Ξενοδόχων Δυτικής Μακεδονίας: 12% η μέση πληρότητα στο σύνολο της χειμερινής περιόδου. Απαιτείται άμεση στήριξη των επιχειρήσεων για την επιβίωσή τους.

Σύνδεσμος Ξενοδόχων Δυτικής Μακεδονίας: 12% η μέση πληρότητα στο σύνολο της χειμερινής…

Δήμος Άργους Ορεστικού: Όλες οι παράμετροι που σχετίζονται με την ύπαρξη μικροβίων στο πόσιμο νερό της πόλης είναι αρνητικές

Δήμος Άργους Ορεστικού: Όλες οι παράμετροι που σχετίζονται με την ύπαρξη μικροβίων…

Έτος υλοποίησης έργων το 2022 για τον Δήμο Καστοριάς

Έτος υλοποίησης έργων το 2022 για τον Δήμο Καστοριάς

Συνεχίζεται το 4ο Φεστιβάλ της Αυλής στο χώρο του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα και ώρα 21:15

Την Τετάρτη 31/07/2019 συνεχίζεται το 4ο Φεστιβάλ της Αυλής στο χώρο του…

Άργος Ορεστικό: Μεταφέρθηκε το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας (φωτο)

Άργος Ορεστικό: Μεταφέρθηκε το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας (φωτο)

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

Τεράστια η ανταπόκριση των πολιτών της Π.Ε. Καστοριάς στη δράση “Φτύσε για κάτι που αξίζει Νο3 και κάνε τη λευχαιμία παρελθόν”

Από το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου  ξεκίνησε η δράση “Φτύσε για κάτι που…