Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Παναργειακού

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας διοργάνωσε το βράδυ της Πέμπτης (Ο1/02/2018) η ομάδα του Α.Σ. Παναργειακού. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Προπονητής της Ομάδας, ο Υπεύθυνος των Ακαδημιών, οι παίχτες και τα μέλη του Δ.Σ. του Παναργειακού και αρκετοί φίλοι της ομάδας. Ο απών από τη χθεσινή εκδήλωση και Αρχηγός της Ομάδας Γιάννης Ιωαννίδης, ήταν ο τυχερός της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί.

Το Δ.Σ.  του Παναργειακού που εργάζεται καθημερινά και με συνέπεια για την υγιή ανάπτυξη του Συλλόγου, εύχεται σε όλο τον κόσμο και σε όσους “αγκαλιάζουν”  το Σωματείο του Παναργειακού «Καλή Χρονιά!» .

panargiakosfc.gr

You May Also Like

Αυγενάκης: “Σχεδόν όλα τα σωματεία και οι αθλητές της χώρας μας επιστρέφουν στα ανοιχτά και κλειστά γήπεδα. Επανεκκινούμε, ατομικά και συλλογικά, την αθλητική δραστηριότητα στην Ελλάδα”

Αυγενάκης: “Σχεδόν όλα τα σωματεία και οι αθλητές της χώρας μας επιστρέφουν…

Πινγκ-Πονγκ: Καλές εμφανίσεις του Κένταυρου Καστοριάς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΧΑΝΘ

Πινγκ-Πονγκ: Καλές εμφανίσεις του Κένταυρου Καστοριάς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΧΑΝΘ

Πινγκ – Πονγκ: Επιστροφή στις νίκες για τους άνδρες του Κένταυρου Καστοριάς

Το Σάββατο 3/12/2016 πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη η 10η -11η και 12η αγωνιστική…

Ο Α.Σ. Καστοριάς ζητάει γυμνάστρια για την στελέχωση του προπονητικού team της ακαδημίας κοριτσιών

Ο Α.Σ. Καστοριάς ζητάει γυμνάστρια για την στελέχωση του προπονητικού team της…

Στο μουσείο της ΧΑΝΘ τα συλλεκτικά παπούτσια του Διαμαντίδη

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αποσύρεται από την ενεργό δράση και τα τελευταία συλλεκτικά…

ΕΠΣ Καστοριάς: Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου

ΕΠΣ Καστοριάς: Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου

Η ποδοσφαιρική επτάδα ετών 15 που προωθείται στη Γ’ Εθνική

«Κάνουν το μεγάλο βήμα και μετέχουν πλέον στο ρόστερ της ιστορικής μας Καστοριάς»

Ένα ξεχωριστό μήνυμα θέλησαν να δώσουν οι μικρές αθλήτριες των ακαδημιών μπάσκετ του Α.Σ. Καστοριάς. Με την ιδιαίτερη ευαισθησία και την παιδική αθωότητα που διακατέχονται, τα κορίτσια φαντάστηκαν και εμπνεύστηκαν έναν κόσμο ειρηνικό χωρίς πόλεμο. Το αποτέλεσμα της έμπνευσής τους, κάθε κορίτσι ξεχωριστά το αποτύπωσε με μια προσωπική ζωγραφιά, που φανερώνει εκτός των άλλων, την επιθυμία τους για Ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Μια αυθόρμητη πρωτοβουλία των μικρών αθλητριών, την οποία οι προπονητές του Α.Σ. Καστοριάς στήριξαν και επιβράβευσαν με ιδιαίτερη χαρά! Παράλληλα κατά τη διάρκεια της Κυριακάτικης προπόνησης σχημάτισαν οι ίδιες το σήμα της ειρήνης μέσα στο γήπεδο, δίνοντας και από εκεί το μήνυμα για να ζούμε όλοι πάντοτε ειρηνικά και αγαπημένα. Εξάλλου είναι ένα μήνυμα που ο αθλητισμός πάντα πρεσβεύει. Ο Α.Σ. Καστοριάς συγχαίρει τα κορίτσια για την πρωτοβουλία αυτή και τα ευχαριστεί πολύ!

Α.Σ. Καστοριάς.