Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς

 

Την Τρίτη  6 Φεβρουαρίου 2018   στη Λέσχη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καστοριάς παρουσία του Σεβασμιότατου  Μητροπολίτη Καστοριάς κ.κ. Σεραφείμ που ευλόγησε την πίτα, της Βουλευτού Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ  Ολυμπίας Τελιγιορίδου, του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήριου Αδαμόπουλου, των Δημάρχων Καστοριάς και Νεστορίου Ανέστη Αγγελή και Πασχάλη Γκέτσιου, του Αντιδημάρχου Άργους Ορεστικού Τιμολέων Ζέζου ως εκπροσώπου του Δήμου Άργους Ορεστικού, του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής  Μακεδονίας Υποστρατήγου  Αθανάσιου Μαντζούκα, του Βοηθού Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας Ευθύμιου Αμαραντίδη, του Διευθυντή  της Δ.Α. Καστοριάς  Θωμά Νέστορα, του προέδρου της Ενωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς κ. Χρήστου Μαρινέλη άλλων επισήμων. Επιστολή απέστειλε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αντωνίου Μαρία που λόγο υποχρεώσεων στη βουλή δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τήρηση ενός λεπτού σιγής, στη μνήμη του Προέδρου των Συνοριοφυλάκων Καστοριάς Γιώργου Δουβλετή, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καστοριάς καλωσόρισε τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας Υποστράτηγο  Αθανάσιο Μαντζούκα και του ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στα καινούργια του καθήκοντα προσφέροντας του ένα φωτογραφικό λεύκωμα της πόλης. Ακολούθησε απονομή αναμνηστικού προς τον τ. Αστυνομικό Διευθυντή Καστοριάς και νυν Βοηθό Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής  Μακεδονίας Ευθύμιου Αμαραντίδη. Κλείνοντας ο πρόεδρος της Ένωσης ευχήθηκε στο νέο Διευθυντή της Δ.Α. Καστοριάς κ. Θωμά Νέστορα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Στους χαιρετισμούς τους, τόσο ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας, όσο και οι άλλοι επίσημοι, συνεχάρησαν την Δ/νση Αστυνομίας Καστοριάς και τον τ. Διευθυντή της κ. Αμαραντίδη για τις μεγάλες επιτυχίες της, ιδιαίτερα στο θέμα της καταπολέμησης των ναρκωτικών και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του νυν Αστυνομικού Διευθυντή  Καστοριάς Θωμά Νέστορα.

Τέλος ανακοινώθηκε, πως το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, στις 9.15 π.μ., θα τελεστή επιμνημόσυνη δέηση στον Ι. Ν. Αγ. Τρύφωνα Νέας Λεύκης Καστοριάς από την Ένωση Αστυνομικών  Υπαλλήλων Ν. Καστοριάς, στη μνήμη των αστυνομικών που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

 

You May Also Like

Πρόγραμμα Εορτασμού Ενόπλων Δυνάμεων στην Π.Ε. Καστοριάς

Η 21η Νοεμβρίου έχει καθιερωθεί ως ημέρα των Εθνικών μας Ενόπλων Δυνάμεων

Συνεργασία του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας και του University of Applied Sciences KARLSRUHE σε θέματα Καινοτομίας, Επιχειρηματικός και Διοίκησης Επιχειρήσεων

Συνεργασία του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας και του University of Applied Sciences KARLSRUHE…

Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Καστοριάς: Θέλεις να γίνεις φίλος μου; Δήλωσε συμμετοχή τώρα!

Θέλεις να γνωρίσεις έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης; Θέλεις να δημιουργήσεις νέες φιλίες;…

Ο Συνδυασμός «Συμμαχία Ευθύνης» για τις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές της 2ας Ιουνίου

Ο Συνδυασμός «Συμμαχία Ευθύνης» για τις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές της 2ας Ιουνίου

Συνεχίζονται οι εγγραφές στις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του ΟΑΕΔ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ έως τις 08-09-2017

Μαθητεία είναι το σύστημα  Επαγγελματικής και Τεχνικής Εκπαίδευσης που συνδυάζει τη θεωρητική…

Θα λειτουργήσουν και τη φετινή χρονιά οι Κατασκηνώσεις της Ι.Μ. Καστοριάς

Θα λειτουργήσουν και τη φετινή χρονιά οι Κατασκηνώσεις της Ι.Μ. Καστοριάς