Πολύ μεγάλη η προσέλευση των εθελοντών-αιμοδοτών στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος “Η Μελωδία της Καρδιάς”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Αιμοδοσίας, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος “Η Μελωδία της Καρδιάς”, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα δηλαδή του Αγίου Βαλεντίνου, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καστοριάς.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γεώργιος Καλέσης ενημέρωσε πως επιλέχθηκε η συγκεκριμένη ημέρα  καθώς «Θέλουμε να καθιερώσουμε την 14η Φλεβάρη, ως ημέρα αιμοδοσίας μιας και είναι συνδυασμένη η εν λόγω εορτή με την αγάπη. Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι διότι  έχουμε συγκεντρώσει περισσότερες από 35 φιάλες αίματος, αριθμός ρεκόρ για το σύλλογό μας. Μάλιστα ήρθαν και καινούργιοι εθελοντές για να αιμοδοτήσουν. Η συνεργασία που είχαμε με το γυμναστήριο “Benefit” και η δημιουργία ενός από κοινού διαφημιστικού σποτ, πιστεύω πως συνέβαλαν στο να γνωστοποιηθεί η δράση μας».

Αξίζει να σημειωθεί πως χάρη σε αυτές τις ενέργειες το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, έχει επάρκεια σε φιάλες αίματος «Στην Π.Ε. Καστοριάς, λόγω του ότι είμαστε και μια κλειστή κοινωνία με αλληλέγγυα συναισθήματα για τους συνανθρώπους μας, θα μπορούσα να πω πως δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα σε σχέση με το αίμα. Στην Αθήνα όμως για παράδειγμα, γνωρίζω ότι υπάρχει έλλειψη. Πρέπει κάθε σπίτι να έχει και από έναν αιμοδότη», είπε κλείνοντας ο κ. Καλέσης.

Χ.Κ.

 

You May Also Like

Η Μαρία Αντωνίου σε Εκδήλωση βράβευσης μαθητών της Π.Ε. Καστοριάς

  Μ. Αντωνίου: «Απαραίτητες και ελπιδοφόρες οι εκδηλώσεις όπου βραβεύεται η Αριστεία»

Το γράμμα μαθήτριας στον Κυριάκο Μητσοτάκη που έγινε viral: Δεν αντέχω να μένω άλλο μέσα, ανοίξτε τα σχολεία…

Το γράμμα μαθήτριας στον Κυριάκο Μητσοτάκη που έγινε viral: Δεν αντέχω να…

Εξαφανίζεται Ένα Από Τα Πιο Διάσημα, Παγκοσμίως, Αξιοθέατα

”Ο δήμαρχος Ζακύνθου ανέφερε πως “πρέπει να μας δώσει το δικαίωμα το κράτος να παρέμβουμε”.

Τη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας προκήρυξε ο Περιφερειάρχης Θοδωρής Καρυπίδης

Τη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας προκήρυξε ο Περιφερειάρχης…

Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς: Το «τέλος της γούνας» από τους μαχητές των πληκτρολογίων…

Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς: Το «τέλος της γούνας» από τους μαχητές των πληκτρολογίων…

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας και του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, στο πλαίσιο της 44ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα της  Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας και του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς,…