Οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο Δρόμο, τους Αγώνες 5χλμ & 10χλμ αλλά και τον Αγώνα Παιδιών του RUN GREECE ΚΑΣΤΟΡΙΑ υποβάλλονται μέσω της ιστοσελίδας ή με την συμπλήρωση της σχετικής έντυπης αίτησης που μπορείτε να προμηθευθείτε από την Τετάρτη 20 Απριλίου 2015, στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας (τηλ. 24670 23555).

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται με τη συμπλήρωση των ορίων συμμετοχής ανά αγώνα ή την Τρίτη 10 Mαϊου 2016, στο βαθμό που τα όρια συμμετοχής δεν έχουν συμπληρωθεί νωρίτερα. Όσοι εκ των συμμετεχόντων έχουν υποβάλλει την εγγραφή τους μέχρι τις 3 Μαΐου 2016 θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τυπωμένο το όνομά τους επάνω στον αριθμό συμμετοχής τους.

Εγγραφές μετά τις 10 Μαΐου θα είναι δυνατές μόνο εφόσον δεν έχουν συμπληρωθεί τα παρακάτω όρια συμμετοχής και μόνο το Σάββατο 14 Μαΐου 2016 στο Κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς από όπου όλοι οι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους.

ΟΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧHΣ

Το όριο συμμετοχής στον αγώνα είναι 3.300 δρομείς
Ημιμαραθώνιος: 400
Αγώνας 10χλμ: 600
Αγώνας 5χλμ: 1500
Αγώνας Παιδιών: 800

 

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συνδρομή συμμετοχή τόσο στον Ημιμαραθώνιο όσο και στους Αγώνες 5 & 10χλμ είναι 5 Ευρώ.

Η καταβολή της συνδρομής συμμετοχής σας μπορεί να γίνει:


(α) είτε μέσω πιστωτικής κάρτας στην περίπτωση online εγγραφής,
(β) είτε μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό 08048057981 (Τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ – ΙΒΑΝ: GR0601100800000008048057981) – Δικαιούχος: ΣΕΓΑΣ
(γ) είτε με μετρητά κατά την παράδοση συμπληρωμένης έντυπης αίτησης συμμετοχής.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση στον παραπάνω τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει το ονοματεπώνυμό σας να αναγράφεται υποχρεωτικά στην αιτιολογία της κατάθεσης, ενώ θα πρέπει να αποστέλλετε άμεσα αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης με φαξ ή email  στο αρμόδιο γραφείο του ΣΕΓΑΣ (fax: 2109331152, email: [email protected]).

ENHMEΡΩΣΗ ΔΡΟΜΕΩΝ

Σε περίπτωση που κάνετε online εγγραφή ή δηλώσετε το email σας στην έντυπη αίτηση συμμετοχής που θα συμπληρώσετε, θα λάβετε ηλεκτρονική ενημέρωση για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας μέσα σε πέντε εργάσιμες ημέρες. Οι επιβεβαιωμένες δηλώσεις συμμετοχής θα λάβουν ένα δεύτερο email από τη διοργάνωση τρεις μέρες πριν τον αγώνα με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα (bib number) και τις οδηγίες παραλαβής του.

Εάν δεν έχετε email ή δεν το δηλώσατε πάνω στην αίτηση συμμετοχής σας, τότε μπορείτε να μάθετε τον αριθμό συμμετοχής σας από την παρούσα ιστοσελίδα πατώντας στο menu “Λίστες Εκκίνησης – Ηράκλειο” που θα ενεργοποιηθεί τρεις μέρες πριν τον αγώνα.

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΛΟΙΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ – ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής του από το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης Run Greece ΚΑΣΤΟΡΙΑ, το οποίο θα λειτουργήσει στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς (παλιά Νομαρχία) το Σάββατο 14 Μαΐου 2016 από τις 10.00 έως τις 20.00.

Η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής γίνεται  με επίδειξη του email που έχει λάβει προηγούμενα ο δρομέας (εφόσον έχει δηλώσει διεύθυνση email) και αναφέρει τον αριθμό συμμετοχής του και της αστυνομικής του ταυτότητας ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου(διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

Για τον δρομέα που αδυνατεί να παραλάβει ο ίδιος τον αριθμό συμμετοχής του υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του από άλλο άτομο. Στη περίπτωση αυτή, το άτομο που θα παραλάβει θα πρέπει να έχει μαζί του μία απλή φωτοτυπία της ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου του δρομέα και αντίγραφο του email με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα. Διαφορετικά δεν θα είναι δυνατή η παραλαβή του αριθμού.

Σε περίπτωση που κάποιος δρομέας δεν γνωρίζει εκ των προτέρων τον αριθμό συμμετοχής του, μπορεί να το μάθει από την παρούσα ιστοσελίδα στην ενότητα “Λίστες Εκκίνησης – Καστοριά” που θα ενεργοποιηθεί τρεις μέρες πριν τον αγώνα.

Ο κάθε δρομέας παραλαμβάνει φάκελο που περιλαμβάνει (ισχύει για τους συμμετέχοντες στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο και τους αγώνες 5χλμ & 10χλμ):
Τον αριθμό συμμετοχής του με ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης
Παραμάνες για τον αριθμό συμμετοχής
Αυτοκόλλητο με τον αριθμό συμμετοχής για την τσάντα του δρομέα

Επίσης παραλαμβάνει την Τσάντα του Δρομέα με τις Τεχνικές Οδηγίες του αγώνα

Στην περίπτωση του Αγώνα Παιδιών, ο αριθμός συμμετοχής και οι παραμάνες δεν δίνονται σε φάκελο αλλά χωριστά, καθώς δεν περιλαμβάνεται chip χρονομέτρησης (δεν υπάρχει χρονομέτρηση στον Αγώνα Παιδιών)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Δεν ξεχνούμε και τιμούμε την σπουδαία ποδοσφαιρική ιστορία της Καστοριάς.

Συγκινητικές και μεγάλες στιγμές σήμερα στο Δημαρχείο Καστοριάς.

Το “Ευχαριστώ” του Γιώργου Σούλιου προς τον Α.Σ. Καστοριάς για τα πέντε χρόνια άριστης συνεργασίας

Το “Ευχαριστώ” του  Γιώργου Σούλιου προς τον Α.Σ. Καστοριάς  για τα πέντε…

Στη Βουλή η τροπολογία για το γήπεδο του Π.Α.Ο.Κ.

Στη Βουλή η τροπολογία για το γήπεδο του Π.Α.Ο.Κ.

Ο ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Νικολάου στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΠΟ “Training the Future”

Ο ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Νικολάου στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΠΟ “Training the Future”

Α2 Ανδρών: Νίκη θρίλερ για την Καστοριά

Α2 Ανδρών: Νίκη θρίλερ για την Καστοριά

Πινγκ-Πονγκ: Σημαντικές νίκες για τους άνδρες του Κένταυρου Καστοριάς

Πινγκ-Πονγκ: Σημαντικές νίκες για τους άνδρες του Κένταυρου Καστοριάς

Ξιφασκία: Το καλύτερο KIDS CUP ever στην Καστοριά με 292 συμμετοχές

Με το καλύτερο KIDS CUP ever ολοκληρώθηκε, αγωνιστικά, το 2015! Η Καστοριά…

Η Ακαδημία Πετοσφαίρισης Καστοριάς συγχαίρει τα παιδιά της για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Η Ακαδημία Πετοσφαίρισης Καστοριάς θέλει να συγχαρεί τα παιδιά της, καθώς και…

Α.Π. Καστοριάς: Με νίκες συνέχισαν κορασίδες και παγκορασίδες

Με νίκες συνέχισαν κορασίδες εκτός και παγκορασίδες εντός της Ακαδημίας Πετοσφαίρισης Καστοριάς…