Κοινή συνάντηση των Ενώσεων Στρατιωτικών, Αστυνομικών, Συνοριακών και Πυροσβεστών της  Π.Ε. Καστοριάς με Τελιγιορίδου και Αντωνίου

 

Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Ενώσεων Στρατιωτικών, Αστυνομικών, Συνοριακών και Πυροσβεστών της  Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, συναντήθηκε στις 10 Μαρτίου 2018 με τις βουλευτές Καστοριάς, κα  Τελιγιορίδου Ολυμπία του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. και κα   Αντωνίου Μαρία της Ν.Δ. αντίστοιχα στα πολιτικά γραφεία που διατηρούν στην πόλη της Καστοριάς .

 

Οι συναντήσεις διεξήχθησαν σε πολύ καλό κλίμα και στη συζήτηση που αναπτύχθηκε η κοινή αντιπροσωπεία ενημέρωσε τις ανωτέρω βουλευτές για την από κοινού διεκδίκηση του ”Επιδόματος Παραμεθορίου” για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που αντιπροσωπεύουν και υπηρετούν στην περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

 

Εκ μέρους των βουλευτών υπήρξε κατανόηση του θέματος και η δέσμευσή για την προώθηση του αιτήματος μας προς τους αρμόδιους φορείς, ενώ δόθηκε η υπόσχεση για συνέχιση των επαφών των δύο πλευρών και την αμφίδρομη ενημέρωση για τις εξελίξεις επί του θέματος.

 

Οι Αντιπρόσωποι των Διοικητικών Συμβουλίων

 

  1. Ενώσεως Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.
  2. Ενώσεως Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς.
  3. Ενώσεως Συνοριακών Φυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας Καστοριάς.
  4. Ενώσεως Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.