Δημοσιοποίηση της 2ης τροποποίησης της Απόφασης Ένταξης στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών», η οποία περιλαμβάνει και τους Εν δυνάμει δικαιούχους που προέκυψαν από τους Επιλαχόντες

 

 

Η Διεύθυνση  Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, ανακοινώνει ότι εκδόθηκε η με αριθμ. πρωτ.:  45788/277/14-03-2018,  2η Τροποποίηση της  αρχικής Απόφασης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, που είχε αριθμ.πρωτ.: 128070/2100/18-7-2017 και  θέμα:  ‘Ένταξη πράξεων στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020» στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στήριξης έτους 2016.  Στο παράρτημα της απόφασης φαίνονται όλοι οι δικαιούχοι του Υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών»,  αφού προστέθηκαν σε αυτούς και εκείνοι που προέκυψαν από τους Εν δυνάμει Δικαιούχους των Επιλαχόντων των αρχικών αποτελεσμάτων της αξιολόγησης των αιτήσεων.  Η απόφαση έχει αναρτηθεί και στο διαδίκτυο, στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ με  ΑΔΑ: Ψ7ΛΣ7ΛΨ-Μ44 .

         Με αυτήν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας αποφασίζει: 

Α. Την αντικατάσταση των παραγράφων 2 και 3 του άρθρου 1 της με αριθμ. πρωτ. 128070/2100/18-7-2017 αρχικής απόφασης ένταξης πράξεων για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ως εξής:

« 2. Στοιχεία εγγραφής πράξεων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

Η δημόσια δαπάνη των πράξεων ανέρχεται στο συνολικό ποσό που αναφέρεται στο τέλος του

παραρτήματος και θα χρηματοδοτηθεί από την ΣΑ 082/1 του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ).

  1. Έναρξη και διάρκεια δεσμεύσεων και υποχρεώσεων:

Οι δεσμεύσεις και οι υποχρεώσεις των δικαιούχων αρχίζουν την ημερομηνία ένταξης που αναγράφεται στο παράρτημα για κάθε δικαιούχο και η διάρκειά τους ορίζεται στο χρονοδιάγραμμα που αναφέρεται στο επιχειρηματικό τους σχέδιο, όπως αυτό έχει υποβληθεί από κάθε δικαιούχο στο ΠΣΚΕ και οριστικοποιείται από τον διοικητικό έλεγχο.

Η ελάχιστη διάρκεια υλοποίησης Επιχειρηματικού Σχεδίου είναι τα τρία (3) έτη και η μέγιστη τα

τέσσερα (4) έτη.»

Β. Την αντικατάσταση του παραρτήματος της υπ΄ αρ. πρωτ. 128070/2100/18-7-2017 αρχικής Απόφασης, με το συνημμένο στην παρούσα παράρτημα, αφού προστέθηκαν σε αυτό και οι δικαιούχοι που προέκυψαν από τους Εν δυνάμει Δικαιούχους των Επιλαχόντων των αρχικών αποτελεσμάτων της αξιολόγησης των αιτήσεων.

 

Γ. Κατά τα λοιπά ισχύει η υπ΄ αρ. πρωτ. 128070/2100/18-7-2017 αρχική Απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας με θέμα ‘‘Ένταξη πράξεων στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020 στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στήριξης έτους 2016»’’.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Καστοριάς, Υπεύθυνος προγράμματος: κ. Μπέης Ελευθέριος, Γραφείο 5, 1ος όροφος, Τηλ.: 2467350251.

 

 

 

You May Also Like

Κορωνοϊός-Καστοριά: Συνέλαβαν έπειτα από καταγγελία στο 1520 έναν έμπορο μοτοσικλετών στην Καστοριά, ο οποίος διαφήμιζε στο διαδίκτυο ότι πουλάει προστατευτικές μάσκες και πήρε από πολίτη 3.500 ευρώ, δίχως να του παραδώσει υλικό

Καστοριά: Συνέλαβαν έπειτα από καταγγελία στο 1520 έναν έμπορο μοτοσικλετών στην Καστοριά,…

Ο. Τελιγιορίδου: «Στην τελική ευθεία και η επαναλειτουργία του Τμήματος Διεθνούς Εμπορίου στην Καστοριά»

Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου, μέσω ενός πολύ  γνωστού μέσου…

Ε.Κ.Φ.Ε. Καστοριάς: Παραλαβή εξοπλισμού από Δομές Εκπαίδευσης

Διαδραστικός πίνακας, βιντεοπροβολέας και σύγχρονο πολυμηχάνημα εκτύπωσης μεταξύ του εξοπλισμού

Στις ετήσιες εκδηλώσεις, στη Μαρτυρική Κοινότητα Κλεισούρας Καστοριάς, παρευρέθηκε η Μαρία Αντωνίου

Στις ετήσιες εκδηλώσεις, στη Μαρτυρική Κοινότητα Κλεισούρας Καστοριάς, παρευρέθηκε η Μαρία Αντωνίου

Στις 3 Νοεμβρίου το Γεύμα Αγάπης της Ιεράς Μητρόπολης Καστοριάς

Στις 3 Νοεμβρίου το Γεύμα Αγάπης της Ιεράς Μητρόπολης Καστοριάς

Δημήτρης Κοσμίδης: «Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά τις δράσεις μας». Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Γ.

Δημήτρης Κοσμίδης: «Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά τις δράσεις μας». Συνέντευξη εφ’ όλης…

Εφαρμογή Προγράμματος Επιτήρησης του Πυρετού του Δυτικού Νείλου στα ιπποειδή και τα άγρια πτηνά.

Από το τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε.…