Την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018, πραγματοποιήθηκε το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας στο Δήμο Άργους Ορεστικού.

Η μεταφορά του Π.Σ. από τη φυσική του έδρα (Κοζάνη), αποτελεί τη συνέχεια της αποκέντρωσης της λειτουργίας του οργάνου. Να σημειωθεί πως κατά το παρελθόν είχαν πραγματοποιηθεί συνεδριάσεις στις έδρες και των 4 Περιφερειακών Ενοτήτων της Δυτικής Μακεδονίας.

Της Χρύσας Κοσμίδου

Στο Πολιτιστικό Κέντρο του Άργους Ορεστικού πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018, το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας. Λίγο πριν την έναρξη τού Συμβουλίου ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι ξεναγήθηκαν στο Αρχαιολογικό Μουσείο. Αμέσως μετά άρχισε η συνεδρίαση, και εφόσον τελείωσαν τα ευχαριστήρια προς τον οικοδεσπότη, το Δήμαρχο Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου…  κυριολεκτικά άρχισαν τα όργανα!

Το Π.Σ. τα περιελάμβανε όλα, λεκτικούς διαξιφισμούς, εντάσεις , νεύρα, αλλά και αποχωρήσεις των Περιφερειακών Συμβούλων!

Θ. Καρυπίδης: «Είμαστε πάντοτε κοντά στους πολίτες, ζούμε μαζί τους και αγωνιούμε για τα ίδια θέματα».

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, δήλωσε πως η κοινωνία αλλά και οι Δήμοι, είναι αυτοί οι οποίοι παρακολουθούν και γνωρίζουν τα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο  τους και παράλληλα καταθέτουν τις προτάσεις τους και τους προβληματισμούς τους «Θεωρώ πως μόνο ωφελημένοι μπορούμε να βγούμε μέσα από αυτές τις δράσεις. Βέβαια είμαστε πάντοτε κοντά στους πολίτες, ζούμε μαζί τους και αγωνιούμε για τα ίδια θέματα». Παράλληλα ο κ. Καρυπίδης, τόνισε πως η επιλογή να γίνουν τα Π.Σ. εκτός Κοζάνης σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προεκλογική εξόρμηση «Θα ήταν εντελώς άδικο, για όλους τους Περιφερειακούς Συμβούλους, από όλες τις παρατάξεις να αιωρείται αυτή η άποψη. Δεν πρόκειται για προεκλογική εκστρατεία, αλλά καθολική βούληση».