Στην τελική ευθεία για τον 40ο Τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Καστοριάς

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 στα γραφεία της ΕΠΣ Καστοριάς η  συνέντευξη τύπου σχετικά με  την διεξαγωγή του 40ου Τελικού Κυπέλλου ΕΠΣ Καστοριάς.

Στη συνέντευξη συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας και εκπρόσωποι των δυο σωματείων, ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ και ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ, οι προπονητές, οι αρχηγοί, καθώς και ο διαιτητής του τελικού.

Ακολουθεί η ομιλία του Προέδρου της ΕΠΣ Καστοριάς, Δημήτρη Τριανταφύλλου

«Θα ήθελα να καλωσορίσω τους εκπροσώπους των δυο σωματείων τους παράγοντες, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές και όλους εσάς από τα μέσα ενημέρωσης τα οποία συνεχώς είναι δίπλα μας και θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουν να πληροφορούν τον κόσμο σωστά και υπεύθυνα έτσι ώστε να προβάλετε πάντα το πνεύμα του “ευ αγωνίζεσθαι”.

Σε ό,τι αφορά τις αθλητικές ειδήσεις θα ήθελα να αναφέρω να μην παρασύρεστε από τα πανελλαδικής εμβέλειας σάιτ που με τα πολεμικά τους ανακοινωθέν διχάζουν τον φίλαθλο κόσμο και δημιουργούν προβλήματα πηγαίνοντας το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω.

Κατ’ αρχήν θέλω να καλέσω όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου να παρευρεθούν το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 3 η ώρα στο γήπεδο της πόλης μας και να παρακολουθήσουν τον 40ο τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Πιστεύω ότι θα είναι ένα παιχνίδι διαφήμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στο οποίο εύχομαι οι ποδοσφαιριστές να πετύχουν το στόχο τους μέσα από δίκαιο και έντιμο αγώνα με σεβασμό στον αντίπαλο τους Διαιτητές και το κόσμο.

Εύχομαι να μην υπάρξει τραυματισμός σε κανέναν ποδοσφαιριστή, θα ήθελα μην ξεχνάμε ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι λαθών και κερδίζει όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη. Να επισημάνω ότι λάθη γίνονται από όλους. Στο χέρι μας είναι να τα διαχειριστείτε ψύχραιμα και να ήμαστε ανεκτικοί κυρίως απέναντι στον διαιτητή αφού και αυτός είναι μέρος του παιχνιδιού και μπορεί κατά την κρίση μας να κάνει και αυτός λάθος μολονότι ο ρόλος του είναι να απονέμει δικαιοσύνη και να κλείνει τα αυτιά του στις “Σειρήνες”.

Εκ μέρους της Ε.Ε. θα ήθελα να τονίσω ότι από την πλευρά μας κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε το παιχνίδι να είναι μια γιορτή να γίνει μέσα σε αθλητικά πλαίσια και στους κανονισμούς του ποδοσφαίρου. Στη φάση που βρισκόμαστε επιτρέψτε μου να πω ότι νικητές είναι και οι δυο φιναλίστ. Τελικός νικητής ας βγει το ποδόσφαιρο κόντρα στα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν που στιγματίζουν τον χώρο και είναι ντροπή.

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δυο σωματείων και να κερδίσει ο καλύτερος η ο πιο τυχερός. Σκοπός μας  είναι να είναι ευχαριστημένες και οι δύο ομάδες και να στηρίξουν οι νικητές τους ηττημένους πανηγυρίζοντας μαζί στο τέλος.
Η χαρά βρίσκεται στον αγώνα, στην προσπάθεια, στον πόνο που προκύπτει, όχι στην ίδια την νίκη»

 

You May Also Like

Ε.Π.Σ. Καστοριάς: ‘’ Ρετιρέ ‘’ για τρεις στην Α’ Κατηγορία

Τρεις  ομάδες μοιράζονται την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα της Α’…

Πέφτει η αυλαία στη Β’ Εθνική – Μονομαχία Καστοριάς – Ερμή Λαγκαδά για την 4η θέση – Στο Αγρίνιο το Άργος Ορεστικό

Πέφτει η αυλαία της Β’ Εθνικής Ανδρών το Σαββατοκύριακο, με παιχνίδια χωρίς…

Τα αποτελέσματα των αγώνων των τμημάτων του Α.Σ Καστοριάς 30 Νοεμ. – 1 Δεκ. 2019

Τα αποτελέσματα των αγώνων των τμημάτων του Α.Σ Καστοριάς 30 Νοεμ. –…

Χώρισαν οι δρόμοι Γανόλη – Καστοριάς

Ο Χρήστος Γανόλης έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα του Καστοριάς…

Το νέο Δ.Σ. της Αστραπής Μεσοποταμίας

Μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ο Αθλητικός Σύλλογος Μεσοποταμίας Αστραπής προχώρησε…

Ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς προσκαλεί όλους τους κατοίκους της Καστοριάς,

Proteas Open 2016 – Πρόγραμμα Αγώνων

Σε κανονικούς ρυθμούς συνεχίζεται μέχρι τώρα το Τουρνουά Τένις Ανδρών “Proteas Open 2016”,…

Α.Σ. Καστοριάς : Ανανέωση συνεργασίας προπονητών των ακαδημιών μπάσκετ

Η διοίκηση του συλλόγου είναι στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με την προπονητική ομάδα των ακαδημιών μπάσκετ.

Στα μυστικά της κωπηλασίας μυήθηκαν οι μαθητές του Γυμνασίου Μανιάκων

Στα πλαίσια της προβολής του αθλήματος της Κωπηλασίας σε μαθητές-τριες της Πρωτοβάθμιας…

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

Το απόγευμα της Τετάρτης ( 7/9 )  στα γραφεία της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. διεξήχθη…