Οι δημότες και οι επισκέπτες του Δήμου Καστοριάς έχουν την δυνατότητα πλέον να επισκεφθούν την νέα ιστοσελίδα του στην διεύθυνση www.kastoria.gov.gr.

Ο νέος ιστότοπος είναι πολύ φιλικός προς τον χρήστη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ευκολία και από κινητές συσκευές (tablets, smartphones), καθώς έχει την δυνατότητα να προσαρμόζεται σε διάφορα μεγέθη οθονών και να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για δημότες, κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου.

Στο βασικό μενού της νέας ιστοσελίδας παρουσιάζονται με εύχρηστο και οργανωμένο τρόπο αρχικά η Διοίκηση και η Δομή του Δήμου και στην συνέχεια ο Πολιτισμός και Τουρισμός της περιοχής μας. Στην Εξυπηρέτηση και Ενημέρωση πολιτών υπάρχουν όλες οι ανακοινώσεις των υπηρεσιών αλλά και μια σειρά από διαδικασίες και δικαιολογητικά που αφορούν Δημοτολόγιο, Ληξιαρχείο και Έκδοση Αδειών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.

Το πιο φιλόδοξο στοιχείο ωστόσο είναι ότι ο Δήμος Καστοριάς δημιουργεί ένα νέο δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στον δημότη και τις υπηρεσίες του μέσω της ενότητας e-Υπηρεσίες. Σε πρώτη φάση δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες να υποβάλουν ηλεκτρονικά αιτήματα για θέματα καθημερινότητας. Τα αιτήματα που έχουν υποβληθεί παραλαμβάνονται και διεκπεραιώνονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες ενημερώνοντας παράλληλα τους χρήστες για την πορεία εξέλιξής τους.

Να σημειωθεί ότι η προηγούμενη διεύθυνση www.kastoriacity.gr συνεχίζει να υφίσταται, γίνεται όμως αυτόματη ανακατεύθυνση του χρήστη στο περιεχόμενο του νέου site. Συνεχίζουν επίσης να ισχύουν όλα τα email των υπηρεσιών του Δήμου με κατάληξη @kastoriacity.gr.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.