Μαζί με την Μαρία Σπυράκη στην Κοζάνη η Μαρία Αντωνίου: «Η χώρα αξίζει ένα καλύτερο αύριο και στην ενέργεια»

 

 

Στην Κοζάνη ήτανε την Κυριακή 29 Απριλίου  η Βουλευτής Ν.Δ. Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, μαζί με την Εκπρόσωπο Τύπου του Κόμματος, Ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη, στο πλαίσιο επίσκεψης κλιμακίου Βουλευτών της ΝΔ σε πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας, έπειτα από πρωτοβουλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, με στόχο την ανάδειξη και την προβολή των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας για την Δ.Ε.Η., αλλά και γενικότερα για την ενεργειακή πολιτική της χώρας.

 

Το σχόλιο της Μαρίας Αντωνίου αμέσως μετά την επίσκεψη

 

«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υποθήκευσε το μέλλον της Δ.Ε.Η., των εργαζομένων της και όλων των Ελλήνων, εξαιτίας της ανικανότητας και των ιδεοληψιών που την χαρακτηρίζουν.

 

Όλα αυτά βέβαια δε φαίνεται να συγκινούν και ιδιαίτερα την ηγεσία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και όσοι δήλωναν ότι θα παραιτηθούν και δε θα στρώσουν χαλιά στα συμφέροντα, προφανώς δεν έχουν την ευθιξία και το πολιτικό σθένος για να το πράξουν.

 

Η Νέα Δημοκρατία λέει όχι σε εκείνους που κατηγορούσαν την προηγούμενη Κυβέρνηση για ξεπούλημα της Δ.Ε.Η. και τώρα τη φέρνουν ένα βήμα πριν από την καταστροφή. Η χώρα αξίζει ένα καλύτερο αύριο και στην ενέργεια».