Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές της παιδικής ομάδας του Α.Σ. Καστοριάς θα ήθελαν να δώσουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που απαρτίζουν την παιδική ομάδα του Α.Σ. Καστοριάς, για την υπέροχη προσπάθεια, το ήθος, την ποιότητα και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων της Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα μας έφτασε μία ανάσα από το να κατακτήσει το εισιτήριο που θα την οδηγούσε στις έξι καλύτερες ομάδες της Ελλάδας! Οι εμπειρίες που αποκόμισαν οι νεαροί αθλητές θα αποτελέσουν το εφαλτήριο για περαιτέρω προσπάθεια με απώτερο στόχο, την εξέλιξή τους όπως αρμόζει σε αυτές τις ηλικίες. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί. Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές μας, καλή επιτυχία στις εξετάσεις τους.

Ευχαριστήριο προς τον πρόεδρο Ναούμ Δίτσιο 

Η παιδική ομάδα του Α.Σ. Καστοριάς θα ήθελε να ευχαριστήσει το Δ.Σ.  του Α.Σ. Καστοριάς και τον πρόεδρο κον Δίτσιο Ναούμ για την ευκαιρία που έδωσαν σε όλα τα παιδιά να πάρουν μέρος στην αποστολή της ομάδας μας, στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Η εμπειρία ήταν μοναδική!

Ακόμη ευχαριστούμε τους γονείς, φίλους, συγγενείς και όλους όσους βρέθηκαν κοντά στην ομάδα και βοήθησαν στην προσπάθειά μας όλη τη χρονιά.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μας, Φοίβο Γυμνόπουλο και Νίκου Χάιδω, που χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους δεν θα καταφέρναμε να αγγίξουμε το όνειρο της συμμετοχής μας στις έξι καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Συνεχίζουμε και του χρόνου με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη και δίψα για βελτίωση προσωπική και ομαδική!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.