Αιτήσεις στο eydap.gr για 400 θέσεις απασχόλησης στην ΕΥΔΑΠ

Η ΕΥΔΑΠ Α.Ε. ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19665/23.05.2018 Απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου και στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας και κοινωνικής πολιτικής, θα απασχολήσει κατά τους θερινούς μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2018 τετρακόσιους/σιες (400) φοιτητές/τριες Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς), με σκοπό την απόκτηση γνώσεων και εργασιακής εμπειρίας σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα υποβληθούν μόνον ηλεκτρονικά μέσω της ιστοθέσης της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. (www.eydap.gr) από την Παρασκευή 08.06.2018 έως και την Πέμπτη 14.06.2018, ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι επιλεγέντες φοιτητές/τριες κατά το έτος 2017.

Σε περίπτωση που οι αιτήσεις που θα υποβληθούν υπερβούν τις τετρακόσιες (400), η επιλογή θα γίνει μετά από διενέργεια δημόσιας ηλεκτρονικής κλήρωσης ενώπιον Συμβολαιογράφου, παρουσία της Επιτροπής που έχει ορισθεί με την ως άνω απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, την Πέμπτη 21.06.2018, ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα εκπαιδευτικών εκδηλώσεων της Εταιρείας, Ωρωπού 156 στο Γαλάτσι. Ο κατάλογος των κληρωθέντων θα αναρτηθεί την ίδια ημέρα στην ιστοθέση της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. (www.eydap.gr).

Οι φοιτητές/τριες που θα επιλεγούν υποχρεούνται να προσκομίσουν στην Υπηρεσία προσωπικού της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. (Ωρωπού 156 στο Γαλάτσι), πρόσφατη βεβαίωση σπουδών (τελευταίου διμήνου) από τη Σχολή της φοίτησής τους.

You May Also Like

Στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Άργους Ορεστικού η υποβολή νέων αιτήσεων για προνοιακά και διατροφικά επιδόματα

Στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Άργους Ορεστικού η υποβολή νέων αιτήσεων για…

Μουσικό Σχολείο Καστοριάς: Μια αφιέρωση στην επέτειο του Πολυτεχνείου

Μουσικό Σχολείο Καστοριάς: Μια αφιέρωση στην επέτειο του Πολυτεχνείου

Ευχές για τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και το Νέο Έτος απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς από το Γηροκομείο Καστοριάς

Ευχές για τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και το Νέο Έτος απηύθυνε…

Εμπορικός Σύλλογος Καστοριάς: Πότε ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις;

Εμπορικός Σύλλογος Καστοριάς: Πότε ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις;

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του Δήμου ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης…

Αθανάσιος Χριστόπουλος: Σεμινάριο Φωτογραφίας για Αρχάριους

Αθανάσιος Χριστόπουλος: Σεμινάριο Φωτογραφίας για Αρχάριους