Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παραλάβουν τους αριθμούς συμμετοχής από την Αντιπεριφέρεια Καστοριάς (κέντρο εγγραφών) το Σάββατο 14 Μαΐου 2016 και ώρα 10:00 – 20:00.

Πανέτοιμη είναι η Καστοριά για τους αγώνες RUNGREECE, αυτή την Κυριακή 15 Μαΐου. Η συμμετοχή αναμένεται να ξεπεράσει κατά πολύ το περσινό νούμερο καθώς ήδη οι εγγραφές στους αγώνες 5χλμ.,10χλμ., Ημιμαραθώνιο, έχουν ξεπεράσει κατά πεντακόσιες τις περσινές, ενώ οι οργανωτές περιμένουν ότι μέχρι και το Σάββατο θα γίνονται εγγραφές. Μεγάλη θα είναι και η συμμετοχή στον αγώνα των Παιδιών που θα δώσουν επίσης το παρών η Καστοριανή Ολυμπιονίκης Χριστίνα Γιαζιτζίδου, η οποία θα βρεθεί στη γραμμή της εκκίνησης στα 1000μ. μαζί με 800 μαθητές των Δημοτικών Σχολείων .

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΥ

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παραλάβουν τους αριθμούς συμμετοχής από την Αντιπεριφέρεια Καστοριάς (κέντρο εγγραφών) το Σάββατο 14 Μαΐου 2016 και ώρα 10:00 – 20:00.

Οι δρομείς  θα παραλαμβάνουν τους αριθμούς και το πακέτο συμμετοχής τους από διαφορετικά τραπέζια με βάση τον αριθμό συμμετοχής τους (ξεχωριστά τραπέζια για αγώνα Ημιμαραθώνιο, 10χλμ., 5χλμ., αγώνας παιδιών).

Η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής θα γίνεται είτε με επίδειξη ταυτότητας, επίδειξη του e-mail που έχει λάβει προηγούμενα ο δρομέας (εφόσον έχει δηλώσει ηλεκτρονική διεύθυνση) και αναφέρει τον αριθμό συμμετοχής του.

Σε περίπτωση που κάποιος δρομέας δεν γνωρίζει τον αριθμό συμμετοχής του, μπορεί να τον δει στις onlinestartinglist που έχουν ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, είτε στις καταστάσεις που έχουν αναρτηθεί σε ευκρινές σημείο στο Κέντρο Εγγραφών.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.