Ο ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Νικολάου στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΠΟ “Training the Future”

Στο  πλαίσιο του εγκεκριμένου από την UEFA αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας “Training the Future”, καλείται από την ΕΠΟ ο ποδοσφαιριστής της μικτής ομάδας της ΕΠΣ Καστοριάς Ευάγγελος Νικολάου του Αναστασίου  να λάβει μέρος στις τελικές προπονήσεις προεπιλογής Κ-14, που  θα γίνουν στο Καρπενήσι από 25 έως 28 Ιουνίου 2018.

Η  αποστολή θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Montana (συγκέντρωση 25 Ιουνίου 2018 και ώρα 20:00 μ.μ.) ενώ έχουν προγραμματιστεί να γίνουν οι αναχωρήσεις των ποδοσφαιριστών με λεωφορεία από την Αθήνα (Πάρκο Γουδή) και τη Θεσσαλονίκη (Ολυμπιακό Μουσείο) για τις 25 Ιουνίου 2018 και ώρα 15:00 μ.μ.

«Είναι τιμή για την Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και για την ομάδα του ΚΡΟΝΟΥ η κλήση του ποδοσφαιριστή μας Βαγγέλη Νικολάου στην Εθνική Ομάδα ΠΑΙΔΩΝ, για τις τελικές προπονήσεις προεπιλογής Κ-14, που  θα γίνουν στο Καρπενήσι από 25 έως 28 Ιουνίου 2018. Ένα παιδί που αναδείχθηκε μέσα από το τοπικό ποδόσφαιρο της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και τις Μικτές Ομάδες της Ένωσης. Ένα μεγάλο μπράβο στο παιδί αυτό, στο σωματείο που ανήκει, στους προπονητές που το πίστεψαν και στην οικογένειά του που το στηρίζει, του Ευχόμαστε κάθε επιτυχία».