Ο εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού, « Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί», την Παρασκευή ( 13/5 ) , παρευρέθηκε με στελέχη του, στην 13η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου, στην Θεσσαλονίκη. Έχοντας πραγματοποιήσει ήδη μία αρχική επικοινωνία με τους εκδοτικούς οίκους,

ο οργανισμός ήρθε σε επαφή με τους εκδότες και τους εκπροσώπους τους, με σκοπό την εκ μέρους τους προσφορά, παιδικών παραμυθιών, παιδικών λογοτεχνικών βιβλίων, επιτραπέζιων παιχνιδιών για την στήριξη της νεοϊδρυθείσας δανειστικής βιβλιοθήκης, της νέας – πιλοτικής μας δομής, με τίτλο: «Μια ζεστή αγκαλιά για το παιδί στην Καστοριά», Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών-Εργαστήρι Πολιτισμού, που δημιουργεί ο οργανισμός στην οδό Χλόης- Νέες Εργατικές Κατοικίες Καστοριάς, ως υψίστη συμβολή στην φιλαναγνωσία, σε μια εποχή που η κοινωνία μας χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε να δημιουργήσει μικρούς πολίτες που θα μπορούν να σκέφτονται.

Ο εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού, «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί», θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους εκδοτικούς οίκους: α) MAMAYA MONOΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε, Κόδρου 19 Χαλάνδρι Αττικής και β) τον Εκδοτικό Οίκο ΝΗΣΙΔΕΣ (Τομανάς Βασίλειος Κ.) Δεσπεραί 3, Θεσσαλονίκη, για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα μας, με την παράδοση στο χώρο της έκθεσης ικανής ποσότητας παιδικών βιβλίων, ως επίσης και όλους τους εκδοτικούς οίκους, που δεσμευθήκαν για τη προσφορά βιβλίων και επιτραπέζιων παιχνιδιών στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.