Επίσκεψη στον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή πραγματοποίησε, την Παρασκευή ( 20/5 ) ο Κοσμήτορας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Κρατικού Πανεπιστημίου Μπακού (Αζερμπαϊτζάν) κ. Barhudarov Mansour, συνοδευόμενος από τον κ. Ευάγγελο Σίσκο, Αντιπρόεδρο Διεθνών Σχέσεων και Υπεύθυνο Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια λειτουργίας του Μεταπτυχιακού «Διαχείριση και Μεταφορά Φυσικού Αερίου και Πετρελαίου» στην Καστοριά, με εξαιρετική επιτυχία. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν, εκτός αυτών, θέματα που έχουν άμεση σχέση με την ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας, τον τουρισμό και με την αδελφοποίηση της Καστοριάς με Δήμο του Αζερμπαϊτζάν.

Ο Δήμαρχος, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως, τον καθηγητή κ. Σίσκο, για τις αποτελεσματικές πρωτοβουλίες του καθώς και για την προώθηση των Καστοριανών επιδιώξεων σε επιστημονικό και επιχειρηματικό επίπεδο με το Αζερμπαϊτζάν.

b c

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.