Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις «Μουσικός Αύγουστος 2018», από τον οργανισμό «Κέλετρον Αγάπη για το παιδί»

Το «Κέλετρον Αγάπη για το παιδί» σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Νέων Εργατικών Κατοικιών Καστοριάς «Κέλετρον», πραγματοποίησε διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα, με τίτλο «Μουσικός Αύγουστος 2018», αφιερωμένες σε όλους τους φίλους – υποστηρικτές του, και τους κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις 24 και 25 Αυγούστου 2018, στην πλατεία των Νέων Εργατικών Κατοικιών Καστοριάς, με την ορχήστρα των Κωνσταντίνου Τσιοτίκα και Θανάση Αλουγδέλη την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων, και του μουσικού συγκροτήματος «Χαλκινοmania» την δεύτερη μέρα.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν εθελοντές, μέλη, φίλοι, υποστηρικτές, χορηγοί, συλλογικοί φορείς και το επιστημονικό προσωπικό του οργανισμού μας, καθώς και πλήθος κόσμου από την Π. Ε. Καστοριάς.

Δόθηκε η ευκαιρία να γίνει παρουσίαση και ενημέρωση του κοινωνικού έργου του οργανισμού για το 2018, από το πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Γεώργιο Νικολόπουλο, ο οποίος ευχαρίστησε παράλληλα, όλους (τους εθελοντές, τα μέλη, τους φίλους, υποστηρικτές, χορηγούς, συλλογικούς φορείς), για τη μεγάλη συμβολή τους σε αυτό.

Επίσης, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τα τρέχοντα προγράμματα «Ηλιαχτίδα Ζωής- Πολυχώρος Δράσης και Αλλαγής για παιδιά εφήβους και γονείς» αλλά και για το πρόγραμμα «Φροντίδα για την Τρίτη Ηλικία»,  για την ευαισθητοποίηση και εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Για το πρόγραμμα «Ηλιαχτίδα Ζωής- Πολυχώρος Δράσης και Αλλαγής για παιδιά εφήβους και γονείς» υλοποιείται με την αποκλειστική δωρεά από τον μεγάλο Δωρητή του οργανισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» και υποστηρίζεται με τις χορηγίες από το Ίδρυμα Μποδοσάκη, τον όμιλο Εταιριών ΕΛΠΕ, την Εθνική Τράπεζα και άλλων επώνυμων και ανώνυμων Δωρητών.

Για το Πρόγραμμα «Φροντίδα για την Τρίτη Ηλικία» υλοποιείται με αποκλειστική δωρεά του Κοινωφελούς Ιδρύματος ΤΙΜΑ.

Επίσης να σημειωθεί πως παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς Αντωνίου Μαρία.

Ο οργανισμός μας αισθάνεται την βαθύτατη υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά:

Τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Νέων Εργατικών Κατοικιών «Κέλετρον» για την άψογη συνεργασία στα πλαίσια συνδιοργάνωσης των πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Την ορχήστρα και τα χορευτικά της Εύξεινου Λέσχης Μεσοποταμίας, τα οποία ανταποκρίθηκαν με μεγάλη χαρά στο κάλεσμα μας και παρευρέθηκαν την πρώτη μέρα των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018.

Όσους συνεισέφεραν στον υλικό εξοπλισμό για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων:

  • Την Π. Ε. Καστοριάς για την ευγενική παραχώρηση συστήματος παρουσιάσεων (πίνακα), και την γενικότερη υποστήριξη των εκδηλώσεων.
  • Τον Δήμο Καστοριάς, για την παραχώρηση του χώρου.
  • Τους υποστηρικτές των εκδηλώσεων: Τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Απόζαρι», και ιδιαίτερα το Δ.Σ. και την Πρόεδρο κα Χαριζοπούλου Ρούλα για την δωρεάν παραχώρηση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (τραπεζοκαθίσματα).Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Τοιχιού και ιδιαίτερο το Δ.Σ. και την Πρόεδρο κα. Αμανατίδου Καίτη για την δωρεάν παραχώρηση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (τραπεζοκαθίσματα). Τον κ. Μπούρκα Μάκη από το Μαυροχώρι Καστοριάς, για την πολύπλευρη στήριξη του.
  • Όλες τις επιχειρήσεις για τη στήριξή τους.
  • Τους εθελοντές Γιάννη, Βασίλη, Γιώργο, Λευτέρη, Βασίλη, Μιχάλη, Γιώργο, Ηλία, Θεώνη, Γλυκερία, Λευκοθέα, Αναστασία, Χρύσα, Ευανθία, Ελένη.

 

 

Με αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε!

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Νικολόπουλος Γεώργιος

You May Also Like

Συλλήψεις -8- ατόμων σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας για κατοχή ναρκωτικών

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος των συλληφθέντων, υποβλήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Σεμινάριο με τίτλο «Αυτισμός: Τι χρειάζεται να γνωρίζω πριν έρθω σε επαφή με ένα άτομο στο φάσμα του αυτισμού» από την Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς

Σεμινάριο με τίτλο «Αυτισμός: Τι χρειάζεται να γνωρίζω πριν έρθω σε επαφή…

Ανοιχτό κάλεσμα του Δήμου Γρεβενών σε συλλόγους και φορείς για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821

    Ανοιχτό κάλεσμα του Δήμου Γρεβενών σε συλλόγους και φορείς για…

Η λίμνη Μουτσάλια στις Αρένες του Γράμμου (υψόμετρο 1729 μ.)

Πανέμορφες εικόνες από Studio Trasias Photography

Με 288 νέα βιβλία εμπλουτίστηκε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστοριάς

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη της Καστοριάς έγινε αποδέκτης μια σημαντικής δωρεάς 288 βιβλίων…

Μια παρέα νέων καθαρίζει τις θάλασσες από τα πλαστικά με τη βοήθεια ψαράδων

Μια παρέα νέων καθαρίζει τις θάλασσες από τα πλαστικά με τη βοήθεια…

Η πολυσήμαντη εικόνα του Χριστού και του Δωδεκάορτου στο χωριό Λακκώματα Καστοριάς {έτ. 1827}

Η πολυσήμαντη εικόνα του Χριστού και του Δωδεκάορτου στο χωριό Λακκώματα Καστοριάς…

Έναρξη μαθημάτων της Σχολής Αγιογραφίας

Ξεκινούν και φέτος με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Σεραφείμ,…

Ετήσιο Μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Καστορίας Σεραφείμ [ΦΩΤΟ – VIDEOS]

Ετήσιο Μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Καστορίας Σεραφείμ [ΦΩΤΟ – VIDEOS]