Πώς να ενισχύσετε τον πρωινό σας καφέ

Δοκιμάστε μία από αυτές τις έξι προσθήκες και παρασκευάστε έναν ειδικό βιταμινούχο καφέ.

Όλοι αμελούμε να πάρουμε πρωινό, αλλά κανείς δεν ξεχνάει να πιει ένα καφεδάκι, έτσι; Προσθέστε μια υγιή δόση βιταμινών, αντιοξειδωτικών και θρεπτικών οφελών στον πρωινό καφέ σας με ένα επιπλέον κουταλάκι του γλυκού από ένα βότανο κάθε πρωί. Ναι, μας ακούσατε σωστά. Δοκιμάστε μία από αυτές τις έξι προσθήκες και παρασκευάστε έναν ειδικό βιταμινούχο καφέ. Τα οφέλη είναι άφθονα – από την ενίσχυση της διάθεσης και της ενέργειας και την προστασία της καρδιάς σας μέχρι την ενίσχυση της σεξουαλικής σας ζωής.

Κανέλα για την υγεία της καρδιάς σας

Πασπαλίζοντας το πρωινό σας φλιτζάνι με κανέλα, σας προσφέρεται μια ισχυρή (και νόστιμη) δόση αντιοξειδωτικών. Η κανέλα έχει χρησιμοποιηθεί τόσο ως μπαχαρικό όσο και ως φάρμακο για χιλιάδες χρόνια. Είναι γεγονός ότι η κανέλα είναι ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά.

Σύμφωνα με μια μελέτη σε ποντίκια, η κανέλα μπορεί να προστατεύσει την καρδιά και τον εγκέφαλό σας. Μια μελέτη  στα ανθρώπινα κύτταρα υποδηλώνει ότι μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρκίνου, επίσης, και μπορεί επίσης να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Τζίντζερ για τον πόνο των μυών

Εάν καταναλώνετε το τζίντζερ μόνο από τυποποιημένα προϊόντα, χάνετε  οφέλη για την υγεία. Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να πάρετε τα εν λόγω οφέλη; Πασπαλίστε λίγο στον καφέ σας για ένα ελαφρώς πικάντικο, αρωματικό κύπελλο.

Το τζίντζερ χρησιμοποιείται ως θεραπεία για τη ναυτία εδώ και αιώνες. Περιέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη συστατικά. Το τζίντζερ μπορεί επίσης να περιορίσει τον μυϊκό πόνο, να μειώσει τη χοληστερόλη και να βοηθήσει στην πέψη.

Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας με μανιτάρια

Καφές και … μανιτάρια; Εντάξει, ακούστε. Τα μανιτάρια έχουν αντι-ιικές, αντιφλεγμονώδεις και ανοσοποιητικές ιδιότητες. Είναι γεμάτα με αντιοξειδωτικά και έρευνες έδειξαν ότι έχουν αντικαρκινικές επιδράσεις στα ποντίκια και ίσως αποτρέπουν την ηπατική νόσο. Μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην πέψη λόγω των ισχυρών πρεβιοτικών τους.

Βοηθήστε την πέψη σας με λίγο κουρκουμά

Το γήινο, χρυσό μπαχαρικό έχει γίνει δημοφιλές για καλό λόγο. Πολλά από τα φαρμακευτικά του οφέλη προέρχονται από την σύνθετη κουρκουμίνη, η οποία έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Αυτό το μπαχαρικό βοηθά στην αποτοξίνωση του ήπατος, στην πέψη και μπορεί ακόμη και να βοηθήσει στη θεραπεία της κατάθλιψης.

Ισορροπίστε ορμόνες με Maca

Η ρίζα Maca χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την ενίσχυση της γονιμότητας και έχει αποδειχθεί ότι έχει αποτελέσματα στην εξισορρόπηση ορμονών, σε μια μελέτη πάνω σε αρουραίους.

Επιπλέον, είναι εξαιρετικά θρεπτικό. Το Maca περιέχει πάνω από 20 αμινοξέα (συμπεριλαμβανομένων οκτώ βασικών αμινοξέων), 20 ελεύθερα λιπαρά οξέα και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και βιταμίνη C.

Βάλτε μια νότας γλύκας το φλιτζάνι σας με το αντικαταθλιπτικό κακάο

Ο καφές και το κακάο είναι ονειρικός συνδυασμός, έτσι; Όταν προσθέτετε τα οφέλη για την υγεία, του ακατέργαστου κακάο, γίνεται ακόμα καλύτερο. Αυτή η σούπερ τροφή είναι ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά και η υψηλότερη φυτική πηγή σιδήρου. Είναι καλό και για την καρδιά σας.

Το αντιφλεγμονώδες κακάο μειώνει την αρτηριακή πίεση, αυξάνει την HDL (καλή) χοληστερόλη και μειώνει την LDL (κακή) χοληστερόλη. Τα γνωστικά του οφέλη, η βελτίωση της διάθεσης και οι αντικαταθλιπτικές ιδιότητες καθιστούν το κακάο καλή επιλογή και για τον εγκέφαλο. Και αναφέραμε ότι είναι νόστιμο;

You May Also Like

ΕΟΦ: Ανακαλείται γνωστό φάρμακο από την αγορά

ΕΟΦ: Ανακαλείται γνωστό φάρμακο από την αγορά

Ο ΕΟΦ ανακαλεί οδοντόκρεμα

Ο ΕΟΦ ανακαλεί οδοντόκρεμα

Τα Αυγά Αυξάνουν το Κολλαγόνο στον Οργανισμό χαρίζοντας Υγεία στο Δέρμα & τις Αρθρώσεις! Διαβάστε Πώς!

Table of Contents Hide Τα Αυγά Αυξάνουν το Κολλαγόνο στον Οργανισμό χαρίζοντας…

Οι 12 τροφές που επιταχύνουν την καύση λίπους

Οι 12 τροφές που επιταχύνουν την καύση λίπους

Βλαντιμίρ Πούτιν: «Είμαστε πολύ κοντά στη δημιουργία εμβολίου για τον καρκίνο»

Ο Ρώσος πρόεδρος υποστηρίζει πως το εμβόλιο θα είναι πολύ σύντομα διαθέσιμο στους καρκινοπαθείς

Αποκτήστε λαμπερό και ενυδατωμένο πρόσωπο με ροδόνερο

Αποκτήστε λαμπερό και ενυδατωμένο πρόσωπο με ροδόνερο

Πώς το τρέξιμο βοηθάει στην άμεση αλλαγή του σώματός σου;

Table of Contents Hide 1.Τα αποτελέσματα μπορούν να γίνουν ορατά σε 2…

Εύκολος τρόπος αφαίρεσης Φυτοφαρμάκων από Λαχανικά και Φρούτα.

Το 65% των δειγμάτων βρέθηκαν θετικά σε υπολείμματα φυτοφαρμάκων.