Εργατικό Κέντρο Καστοριάς: Συναυλία Διονύση Σαββόπουλου και τη Μαρίας Φαραντούρη στην Πτολεμαΐδα για τα 100 χρόνια της ΓΣΕΕ

«Τα συνδικάτα ήταν, είναι και θα είναι εδώ»

 

H Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καστοριάς και η Διοίκηση της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση της ΓΣΕΕ (1918-2018) και την ίδρυση των Συνδικάτων, έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στη Συναυλία που θα πραγματοποιηθεί για το σκοπό αυτό, με το Διονύση Σαββόπουλο και τη Μαρία Φαραντούρη, την Πέμπτη 06 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 21.00, στην  Πτολεμαΐδα (Κτήμα Παντελίδη) με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Μαρία Φαραντούρη θα ερμηνεύσουν τραγούδια που έχουν σχέση με τον κόσμο της εργασίας, τους αγώνες και τις απεργίες.

Η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας θα συνεχίσει τη δύσκολη, αλλά πάντα αγωνιστική πορεία της, με γνώμονα τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, τους οποίους και εκπροσωπεί.

H Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καστοριάς προτίθεται να διαθέσει λεωφορείο, εφ’ όσον εκδηλωθεί ενδιαφέρον στα τηλέφωνα:  24670 27687, 6976 970 071 και 6974 595 095.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ  Ε.Κ.Κ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΓΕΩΡΓ. ΜΑΛΕΑΣ                                                     ΑΘΑΝ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ