Το Σάββατο 28 Μαΐου 2016 και ώρα 8:45 – 14:30 θα πραγματοποιηθεί στο ΤΕΙ Καστοριάς το 1ο Μαθητικό Συνέδριο με θέμα «Μαθητές Έτοιμοι για Όλα: Τα παιδιά παρουσιάζουν, οι μεγάλοι σιωπούν». Το συνέδριο διοργανώνει η Εκπαιδευτική Κοινότητα Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς. 

Στο συνέδριο οι μαθητές θα παρουσιάσουν οι ίδιοι  τις σχολικές δραστηριότητες και τις δημιουργίες τους με στόχο να αναδειχθούν οι επικοινωνιακές ικανότητες και δεξιότητες τους, η καλλιέργεια της αυτενέργειας, της δημιουργικότητας, της φαντασίας καθώς και η ανάδειξη της συμμετοχικής δημοκρατίας.  

Σε μια εποχή κρίσης, αξιακής και όχι μόνο, το σχολείο καλείται να εφοδιάσει τη νέα γενιά με τα εχέγγυα αυτά που θα την  οδηγήσουν στην υπέρβαση και τη δημιουργία. Όλοι μαζί συνοδοιπόροι στα  δύσβατα και γεμάτα προκλήσεις μονοπάτια της Αγωγής και Εκπαίδευσης των μικρών μαθητών δίνουμε τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.  

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.