Συνέντευξη παραχώρησε η Καστοριανή ποδοσφαιρίστρια του ΠΑΟΚ στο womensports λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του νταμπλ για την ομάδα της , ένα νταμπλ το οποίο σφράγισε στον τελικό η Ελένη Μάρκου με δικό της γκολ γράφοντας το 2-0.

4 νταμπλ(11 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα). Πως νιώθεις που είσαι βασικό μέλος σε μια τόσο επιτυχημένη ομάδα; 

”Είμαι πολύ χαρούμενη που παίζω σε αυτή την ομάδα ! Είναι η ομάδα που με ανέδειξε και με βοήθησε να εξελιχθώ τα χρωστάω όλα στον ΠΑΟΚ και στην σκληρή προπόνηση που έκανα!!! ”

 

Φέτος έκανες μια σεζόν καταπληκτική,18 γκολ. Σε 2-3 αγώνες έκανες και χατ-τρικ. Που οφείλεται όλη αυτή η ενέργεια σου;

”Φέτος είναι κατά πολύ η καλύτερη σεζόν στην ποδοσφαιρική μου καριέρα ! Ήμουν και είμαι σε πολύ καλή κατάσταση, έχω αρκετούς αγώνες στα πόδια μου και αυτό με βοήθησε να έχω αγωνιστικό ρυθμό και να μην πέσει η απόδοση μου ! Επίσης όλο αυτό έγινε με ομαδική προσπάθεια .. Οι συμπαίκτριες μου με βοήθησαν πολύ σε αυτό που πέτυχα ! ”

 

Έμαθα ότι σου δόθηκε υποτροφία στο Monroe Community College στο Rogester της Νέας Υόρκης στην Αμερική. Ποια είναι η συμβουλή σου στα κορίτσια που ακολουθούν;

”Μετά από τους αγώνες του Champions League και καλές εμφανίσεις με την εθνική μου είχα την πρόταση να συνδυάσω σπουδές και ποδόσφαιρο μαζί στις Ηνωμένες πολιτείες !! Η πρόταση αυτή ήρθε με την βοήθεια του κυρίου Γιώργου Κυριαζή όπου και είναι βοηθός προπονητή στην αμερικανική ομάδα του κολλεγίου αυτού. Αυτό ήταν το όνειρο μου και αυτό που έχω να πω στις επόμενες ποδοσφαιρίστριες είναι να μην σταματούν στις δυσκολίες και να μην το βάζουν κάτω .. Οι ευκαιρίες θα έρθουν αν δουλέψεις σκληρά !”

 

Πλησιάζουν οι μέρες για την κλήρωση για τους ομίλους του Champions League. Πιστεύεις ότι θα έχετε μια καλή κλήρωση και φέτος;

”Δεν ξέρω αν θα έχουμε μια καλή κλήρωση ή όχι αυτό είναι θέμα τύχης ! Αυτό που ξέρω είναι ότι η ομάδα θα προετοιμαστεί να αντιμετωπίσει την πρόκληση αυτή όσο καλύτερα γίνεται οποίος και να είναι ο αντίπαλος.”

 

Τελικός και γκολ. Είναι η τελευταία φορά που σκοράρεις φορώντας την φανέλα του ΠΑΟΚ;

”Ήταν μια δύσκολη στιγμή ψυχολογικά για μένα αυτός ο τελικός !! Πριν τον αγώνα ήμουν αρκετά συγκινημένη βλέποντας την ομάδα να προετοιμάζεται να πάρει ακόμα ένα κύπελλο! Έδωσα ότι καλύτερο μπορούσα και χαίρομαι πολύ που βοήθησα την ομάδα μου να κλειδώσει την νίκη αυτή ! Ήταν το τελευταίο μου γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ αλλά είμαι σίγουρη ότι θα επιστρέψω σε αυτή την ομάδα ακόμα καλύτερη για να την βοηθήσω να κατακτήσει αυτά που πρέπει ! Στο γκολ μου ήταν η καλύτερη στιγμή από όλες ! Είμασταν όλες μια αγκαλιά με δάκρυα χαράς και λύπης στα μάτια… δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το γκολ !”

 

Θα ήθελες να παίξεις επαγγελματικά Αμερική, Γερμανία, Σουηδία που έχουν από τα καλύτερα πρωταθλήματα στο κόσμο;

”Στόχος μου είναι αφού προετοιμαστώ κατάλληλα σε ακαδημαϊκό και ποδοσφαιρικό επίπεδο να κάνω το επόμενο βήμα ! Θέλω να παίξω σε επαγγελματική ομάδα στην Αμερική αυτό εξάλλου είναι το όνειρο μου. Θα κάνω τα πάντα για να το πετύχω ! Αυτό όμως χρειάζεται αρκετές θυσίες , σοβαρότητα και πειθαρχία σε όλα τα επίπεδα. ”

 

Υπάρχουν κάποιοι άλλοι στόχοι για το μέλλον;

”Επόμενοι στόχοι για το μέλλον είναι ένα πτυχίο πάνω στον κλάδο της διατροφής και διατροφολογίας και της φυσικής αγωγής ! Μετά από αυτό σειρά έχει η προετοιμασία μου για μια επαγγελματική ομάδα της Αμερικής και φυσικά στα σχέδια μου είναι η οικογένεια.”

”Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν και ακόμα πιο πολύ αυτούς που δεν με στήριξαν γιατί μου έδωσαν το κίνητρο να προσπαθήσω πιο σκληρά ! Ευχαριστώ την οικογένεια του ΠΑΟΚ, την δίκη μου οικογένεια και τις συμπαίκτριες μου !”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το Πρωτάθλημα ROLLER-SKI που θα διεξαχθεί στην Καστοριά

Ο Σ.Χ.Ο. Καστοριάς διοργανώνει σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων…

Πρωτάθλημα Παλαιμάχων Δυτικής Μακεδονίας: Πρωταθλητές χειμώνα οι παλαίμαχοι της Καστοριάς

Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκει την ομάδα των Παλαιμάχων της Καστοριάς  το…

Α.Σ. Καστοριάς: Αγώνες Τουρνουά Παμπαίδων και Παγκορασίδων Πρωταθλήματος Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

Οι αγώνες της Καστοριάς στο πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ το Σαββατοκύριακο

Στην Καστοριά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Κ20 του Παναθηναϊκού

Μέσα στην εβδομάδα οι Νέοι του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσουν για την Καστοριά…

Proteas Open 2016 – Schedule / Πρόγραμμα Αγώνων – Αποτελέσματα – Ταμπλό

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ετήσιο Τουρνουά Τένις Ανδρών “Proteas Open”, που…

ΕΠΣ Καστοριάς: Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου

ΕΠΣ Καστοριάς: Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου

Η Γενική συνέλευση και η Κοπή Βασιλόπιτας 2019 της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Η Γενική συνέλευση και η Κοπή Βασιλόπιτας 2019 της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ