Συναρπαστικά παιχνίδια και παιδικά χαμόγελα αλλά και πολύ ταλέντο θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στο Κλειστό Δημοτικό αθλητικό Κέντρο Καστοριάς ‘’ Δημήτρης Διαμαντίδης ‘’ την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 , με το Τουρνουά mini volley που διοργανώνει η Ακαδημία Πετοσφαίρισης Καστοριάς.

Φιλοσοφία των ανθρώπων του τμήματος βόλεϊ της Α.Π. Καστοριάς μέσα από αθλητικές εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχουν τα μικρότερα παιδιά είναι η ανάδειξη του αθλητικού ταλέντου των  μαθητών των ακαδημιών, η εξάπλωση του βόλεϊ και της αθλητικής ιδέας, η ευγενική άμιλλα πέρα από οποιαδήποτε σκοπιμότητα, ο σεβασμός στους διαιτητές, η αναγνώριση της νίκης του αντιπάλου και η παραδοχή της ήττας τα οποία συνδυάζονται με τη χαρά του παιχνιδιού και με κοινωνικά μηνύματα όπως συνεργασία και αλληλεγγύη τα οποία είναι απαραίτητα για το άθλημα που έχουν επιλέξει αλλά και για την ίδια τους τη ζωή.

Ώρα έναρξης του Τουρνουά 10:00 πμ.

Οι ομάδες θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο που θα πραγματοποιηθούν τα Τουρνουά τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη των αγώνων (9:30 π.μ)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.