Την πρόθεση του Δήμου Άργους Ορεστικού να κατασκευαστεί η πολυπόθητη από εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου.

Ο Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου παραβρέθηκε στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του σχολείου, που ήταν αφιερωμένη στη Ζωή και το Έργο του Μίκη Θεοδωράκη και η οποία πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό κέντρο Άργους Ορεστικού, την Τετάρτη 1 Ιουνίου.

Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού χαιρέτησε την εκδήλωση λέγοντας πως για το Δήμο, παρά την κρίση που περνά η κοινωνία μας, αποτελεί προτεραιότητα η στήριξη της δημόσιας και δωρεάν παιδείας. Γι’ αυτό και ανταποκρινόμενος στο αίτημα δασκάλων, γονέων και μαθητών, ετοίμασε πλήρη μελέτη για την ανέγερση-κατασκευή μίας σύγχρονης και άνετης αίθουσας πολλαπλών χρήσεων και με την πρώτη ευκαιρία θα προσπαθήσει να χρηματοδοτήσει το έργο εντάσσοντάς το σε κάποιο περιφερειακό πρόγραμμα.

Ο Διευθυντής του σχολείου Λεωνίδας Οικονομίδης, ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή δήλωσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πως δεν είναι απλά αισιόδοξος, αλλά βέβαιος, πως ο δήμαρχος θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να υλοποιήσει το εν λόγω έργο.

Η αίθουσα σύμφωνα με τη μελέτη θα αποτελέσει ένα πραγματικό στολίδι για το Άργος Ορεστικό και θα αποσυμφορήσει το υπάρχον διδακτήριο, ώστε το σχολείο μας να λειτουργήσει ως ολοήμερο και η παραμονή των μαθητών σε αυτό να είναι άνετη και ευχάριστη.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.