Η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικής πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς  

Την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη  της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, η καθιερωμένη  εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Καστοριάς.

Παρόντες στην εκδήλωση  μεταξύ των άλλων ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήριος Αδαμόπουλος,  ο Δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής, ο Δήμαρχος  Νεστορίου Πασχάλης Γκέτσιος, ο υπ. Δήμαρχος Καστοριάς Ιωάννης Κορεντσίδης και Αστυνομικοί Υπάλληλοι  της Α.Δ. Καστοριάς.

Η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ολυμπία Τελιγιορίδου και η Βουλευτής Ν.Δ. Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην εκδήλωση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων εκτός Νομού, ωστόσο μετέφεραν τις ευχές τους στους Α.Υ. μέσω επιστολών.

Λόγω του πένθους της Μητρόπολης Σιατίστης και Σισανίου, ο Μητροπολίτης Καστοριάς Σεραφείμ δεν ήταν παρών στην τελετή, μετέφερε όμως τις ευχές του, δια αντιπροσώπου του.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ιωάννης Σπυρίδης  ευχήθηκε το 2019 να είναι μια χρονιά με λιγότερα υπηρεσιακά προβλήματα, με περισσότερη συναδελφική αλληλεγγύη, με χαμόγελα και υγεία.

Ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Νικόλαος Έξαρχος δήλωσε πως η παρουσία των παρευρισκομένων δίνει δύναμη τόσο στον ίδιο όσο  και στους συναδέλφους του για να συνεχίσουν το δύσκολο έργο που επιτελούν «Θα προσπαθήσουμε, δίνοντας σε όλους τους πολίτες του Νομού το λόγο μας, με κάθε σωματική και ψυχική δύναμη που διαθέτουμε και με τα πενιχρά μέσα που υπάρχουν, να φέρουμε εις πέρας το έργο μας. Ελπίζω και εύχομαι το 2019 να είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους μας. Ο Θεός να μας δίνει υγεία, για να μπορούμε να χαρούμε και όλα τα υπόλοιπα».

Ο Δήμαρχος Νεστορίου Πασχάλης Γκέτσιος κατά το σύντομο χαιρετισμό του,  χαρακτήρισε για ακόμα μια φορά την αίθουσα που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ως “γιάφκα”, ρίχνοντας καθαυτό τον τρόπο τη σπόντα του για την μη υλοποίηση του Αστυνομικού Μεγάρου «Την προηγούμενη χρονιά, είχα πει πως δεν πρόκειται να παρευρεθώ ξανά σε αυτή τη “γιάφκα”, η αγάπη μου όμως προς τους Α.Υ. με οδήγησαν ξανά εδώ, για  να τους μεταφέρω τις καλύτερες ευχές μου».

Από τη μεριά του ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς  Σωτήριος Αδαμόπουλος, τόνισε την άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των αρχών  «Μπορεί να έχουμε καιρό ειρήνης, τα προβλήματα όμως τα οποία αντιμετωπίζουμε πολλές φορές μοιάζουν σαν να έχουμε πόλεμο. Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στη βοήθεια που μας προσέφεραν κατά το διάστημα της κακοκαιρίας στην περιοχή μας. Ελπίζω και αυτή τη χρονιά –τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρώσω τη θητεία μου- να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία».  

 

Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί ήταν ο   Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Καστοριάς, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Χαράλαμπος Καρακίτσος ο οποίος και κέρδισε ένα δώρο τεχνολογίας.

Χρύσα Κοσμίδου

 

 

 

You May Also Like

Τα γραφεία της ειδικής γραμματείας διαχείρισης ιδιωτικού χρέους στην Αθήνα, επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς

Την Τετάρτη 7 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Αθήνα στα γραφεία της ειδικής…

Αποζημίωση 534 ευρώ: Πότε θα πληρωθούν οι αναστολές συμβάσεων Ιουνίου

Αποζημίωση 534 ευρώ: Πότε θα πληρωθούν οι αναστολές συμβάσεων Ιουνίου

Αναστέλλεται η λειτουργία του Κέντρου Υγείας Καστοριάς, λόγω θετικού κρούσματος covid-19

Αναστέλλεται η λειτουργία του Κέντρου Υγείας Καστοριάς, λόγω θετικού κρούσματος covid-19

Εμπορικός Σύλλογος Καστοριάς: Οι υποχρεώσεις των καταστημάτων & άνοιγμα στις 10.00πμ

  Εμπορικός Σύλλογος Καστοριάς: Οι υποχρεώσεις των καταστημάτων & άνοιγμα στις 10.00πμ

Παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή και «Μικρό χωριό του Αϊ Βασίλη» από τον Σύλλογο «Μαζί Σου»

Παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή και «Μικρό χωριό του Αϊ Βασίλη» από τον Σύλλογο…

Απεργία 18 Φεβρουαρίου: Ποιοι απεργούν για το Ασφαλιστικό

Απεργία 18 Φεβρουαρίου: Ποιοι απεργούν για το Ασφαλιστικό

41.310,00€ Υπογραφή συμβάσεων Προμήθειας Υλικών για τις ανάγκες ΤΟΕΒ Καστοριάς

«ΤΟΕΒ Βυσσινιάς – Οξυάς»,«ΤΟΕΒ Κορεστείων» και «ΤΟΕΒ Βασιλειάδας»

Επιστημονική Ημερίδα αφιερωμένη στον Κλεισουριώτη λόγιο Δημήτριο Ν. Δάρβαρη

Αύριο, Σάββατο 12 Αύγουστου στην Κλεισούρα

2.000€ για την Ενίσχυση του έργου των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών από την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας-Π.Ε. Καστοριάς.

Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

Μοναδική και άκρως επιτυχημένη η 13η Πανελλήνια Γιορτή Μανιταριού στην Καστοριά

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στις 7 , 8 και 9  Οκτωβρίου στο…